Tomić umjesto Bujinovića odgovorio Milovanoviću: Dobro došli iz medijske ilegale kao advokat PDP (foto)

Tomić umjesto Bujinovića odgovorio Milovanoviću: Dobro došli iz medijske ilegale kao advokat PDP (foto)


Očito je da je danas u Bijeljini glavna ’’politička’’ vijest koju je potvrdio i Milan Bujinović a to je da je zvanično napustio PDP i da svoj dalji politički put nastavlja u Narodnom frontu Jelene Trivić.

Ova vijest je zasjenila i međustranački sastanak i najavu sjednice SG Bijeljine koja je zakazana za 14. novembar 2023. godine.

BIJELJINA: Odbornik Milan Bujinović i zvanično napustio PDP – prešao u Narodni front

Tim povodom Miroslav Milovanović, predsjednik bijeljinskog SNSD se oglasio na društvenoj mreži X: “Baš me zanima kako li će ih zastupati kada se za 7 godina kako je odbornik PDP nikada nije javio za riječ ili diskusiju ili repliku’’

MILOVANOVIĆ: Bujinović pojačao Narodni front u Bijeljini a nije progovorio 7 godina – ’’JOJ TUGO MOJA’’ (foto)

Milovanović je na naš poziv da pojasni svoju objavu na društvenoj mreži X, a oko zvaničnog prelaska odbornika Bujinovića iz PDP u Narodni front samo kratko prokomentarisao …“Joj tugo moja“…

“Baš me zanima kako li će ih zastupati kada se za 7 godina kako je odbornik PDP nikada nije javio za riječ ili diskusiju ili repliku”.

Portal Dešavanja u Bijeljini je pokušao kontaktirati Milana Bujinovića kako bi prokomentarisao Milovanovićev komentar ali isti nije odgovarao na telefonske pozive.

Bujinović nije reagovao ali jeste njegov stranački šef, predsjednik Narodnog fronta u Bijeljini Mario Tomić.

Tim povodom Milovanoviću je odgovorio na svom zvaničnom FB nalogu predsjednik Narodnog fronta u Bijeljini Mario Tomić: ’’Gospodine Milovanoviću, dobro došli iz medijske ilegale. Nakon referenduma, potpuno ste iščezli kao mamuti, ali evo vidimo da ste se vratili na velika vrata kao PDP-ov advokat. Žao mi je samo što još niste shvatili da je nekada pametnije ćutati nego kao vi svašta lupetati, kao što to upravo radite. Savjetujem vam da se bavite vašim kadrovima jer kao što vidimo imate pune ruka posla“.

Biće interesantno od naredne sjednice SG Bijeljina koja će se održati 14. novembra 2023. godine, a PDP u bijeljinskom parlamentu neće imati više Klub odbornika.

Bujinović je do sada bio član bijeljinskog PDP na čijoj listi je i osvojio odbornički mandat.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак Tomić umjesto Bujinovića odgovorio Milovanoviću: Dobro došli iz medijske ilegale kao advokat PDP (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *