MILOVANOVIĆ: Bujinović pojačao Narodni front u Bijeljini a nije progovorio 7 godina – ’’JOJ TUGO MOJA’’ (foto)

MILOVANOVIĆ: Bujinović pojačao Narodni front u Bijeljini a nije progovorio 7 godina – ’’JOJ TUGO MOJA’’ (foto)


Milan Bujinović odbornik u SG Bijeljina je i zvanično napustio bijeljinski PDP i prešao u Narodni front, te se tim povodom danas oglasio i predsjednik bijeljinskog SNSD Miroslav Milovanović.

Miroslav Milovanović se oglasio na društvenoj mreži X: “Baš me zanima kako li će ih zastupati kada se za 7 godina kako je odbornik PDP nikada nije javio za riječ ili diskusiju ili repliku”.

“Baš me zanima kako li će ih zastupati kada se za 7 godina kako je odbornik PDP nikada nije javio za riječ ili diskusiju ili repliku”.

Portal Dešavanja u Bijeljini je pokušao kontaktirati Milana Bujinovića kako bi prokomentarisao Milovanovićev komentar ali isti nije odgovarao na telefonske pozive.

Milovanović je na naš poziv da pojasni svoju objavu na društvenoj mreži X, a oko zvaničnog prelaska odbornika Bujinovića iz PDP u Narodni front samo kratko prokomentarisao …“Joj tugo moja“…

Bujinović je ranije danas za Dešavanja u Bijeljini potvrdio da će svoje političko djelovanje nastaviti kao samostalni odbornik u bijeljinskom parlamentu, zastupajući stavove Narodnog fronta, te da će o tome i pismeno obavijestiti predsjednika SG Bijeljina.

BIJELJINA: Odbornik Milan Bujinović i zvanično napustio PDP – prešao u Narodni front

Od naredne sjednice SG Bijeljina koja će se održati 14. novembra 2023. godine PDP u bijeljinskom parlamentu neće imati Klub odbornika.

Bujinović je do sada bio član bijeljinskog PDP na čijoj listi je i osvojio odbornički mandat.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак MILOVANOVIĆ: Bujinović pojačao Narodni front u Bijeljini a nije progovorio 7 godina – ’’JOJ TUGO MOJA’’ (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *