FK “Partizan” i opština Ugljevik priredili kamp za mlade talente: “PARTIZANOVA ŠKOLA” POD MAJEVICOM

FK “Partizan” i opština Ugljevik priredili kamp za mlade talente: “PARTIZANOVA ŠKOLA” POD MAJEVICOM

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić ugostio je danas predstavnike Omladinske škole Fudbalskog kluba “Partizan” iz Beograda i Udruženje navijača „Partizan 055-Grobari Ugljevik“ koji su  organizovali je jedinstvenu sportsku manifestaciju „Crno-bijele dane Ugljevik 2024“ pod pokroviteljstvom opštine Ugljevik.

Perić zahvalio je Udruženju navijača „Partizana“ Ugljevik i predstavnicima FK „Partizan“ Beograd na organizovanju ovog edukativnog kampa za mališane i istakao da je uvijek spreman podržati ovakve i slične manifestacije koje promovišu sport, zdrave životne navike i razvijaju međusobno druženje, saradnju, prijateljstvo i poštovanje među mladim pokoljenjima.

-Naša želja je i potreba da unaprijedimo rad trenera i naše djece. Dogovoreni su dalji koraci naše saradnje na obostrano zadovoljstvo i svih mališana-rekao je Perić i zahvalio svim učesnicima i organizatorima ovog sportskog kampa.

Sekretar u Omladinskoj fudbalskoj školi FK “Partizan” Goran Mance zahvalio je na gostoprimstvu načelniku Periću i Ugljevičanima i rekao da je razlog njegovog dolaska u ovu podmajevičku opštinu organizacija “Crno bijelih dana” gdje će treneri ovog poznatog fudbalskog kluba raditi treninge sa ugljevičkim mališanima besplatne treninge.

-Ovdje ćemo da ocijenimo kakva je mogućnost da se napravi saradnja između domaćeg fudbalskog kluba “Rudar” i našeg “Partizana”-rekao je Mance.

Predsjednik Udruženja navijača “Partizan 055-Grobari Ugljevik” Vladislav Mićanović rekao je da se drugu godinu zaredom organizuje ova fudbalski kamp gdje će dječaci i djevojčice imati priliku da treniraju pod nadzorom stručnjaka iz “Partizana”.

Mićanović je zahvalio u ime udruženja navijača načelniku Vasiliju Periću jer je omogućio, kao i prethodne godine, da organizuju “Crno bijele dane 2024” koji su počeli danas.

-Mališani će imati šest dana treninge sa trenerima iz “Partizana” koji će se održavati na fubalskom stadionu u Ugljeviku. Nadam se da će dječaci i djevojčice pokazati zavidno fudbalsko umijeće a najbolji će imati priliku da na poziv trenera iz Beograda svoje fudbalsko usavršavanje nastave u “Partizanu”-dodao je Mićanović.

Zajedno sa Maceom prijemu su prisustvovali i članovi uprave Omladinske škole  FK “Partizan” Marko Ranevski i Dejan Ristić.

Ova Šestodnevna sportska manifestacija „Crno bijeli-dani“ održava se u periodu od 26. do 31. avgusta,  a tokom njenog trajanja 200 mališana uzrasta 8-13 godina (generacije od 2011-2016 godišta) sa područja Ugljevika, Bijeljine, Lopara, Brčkog i Zvornika biće u prilici da trenira sa fudbalskim trenerima Omladinske škole FK „Partizan“ Beograd.

Dešavanja u Semberiji
Izvor: desavanjausemberiji.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *