VUČIĆ U NOVOM SADU: Ponosan sam na ono što smo uradili – tražim od vas ubedljivu pobedu

VUČIĆ U NOVOM SADU: Ponosan sam na ono što smo uradili – tražim od vas ubedljivu pobedu


Izborna lista „Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra“ održala je predizborni skup u Spensu u Novom Sadu.

Sat vremena pre početka mitinga, hala Spens je bila ispunjena do poslednjeg mesta, preneli su mediji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozdravljen je aplauzom, a na početku obraćanja rekao je da misli da su izbori 2. juna od ogromnog značaja. 

„Ponosan sam na sve ono što smo uradili, što smo pokazali da i kada nismo po svim pitanjima saglasni možemo da radimo zajedno kada su u pitanju interesi naše zemlje“, rekao je. 

Pozdravio je koalicione partnere i naglasio da partije više nisu bitne, već je važna samo odbrana interesa Srbije. 

„Spremamo se da budemo domaćini Ekspa 2027. To je pitanje hoemo li imati najbolju brzu saobraćajnicu, hoćemo li izgraditi i Beograd-Zrenjanin auto-put, hoćemo da uradimo i od Niša preko Prokuplj pun profil auto-puta. Pre samo 10 godina 482 evra je bila prosečna plata u Novom Sadu, a sada je preko 900 evra. Za to je potrebno da uložimo ogroman trud i rad i radimo us adejstvu sa lokalnim samoupravama“, kazao je Vučić.

„U Novi Sad u prethodnih 10 godina doveli smo 10 fabrika i naučno istraživačkih centara. Mi ćemo snjvaki izborni rezultat da prihvatimo, ali se setite ima li ijedne fabrike u Novom Sadu koju nisu uništili ili koju su doveli. Sve su uništili. Samo ako oni pobede ponovo će da nam katanče fabrike a to ne smemo da im dozvolimo. Nemoj da vas varaju. Oni su podeljeni, nisu sposobni da pokažu bilo kakav plan i program. Onis u ovde demonstrirali protiv novih mosotva. To je njihov plan i program. Pa mi hoćemo mostove, hoćemo još tri mosta u Novom Sadu. Šta god krenemo da radimo oni kažu e ne damo im da to grade“, rekao je predsednik Srbije.

„Ovaj tim je kao Real Madrid u odnosu na sve druge koji se takmiče i ponosan sam na vas dragi prijatelji. Ranije je bila izreka svi igraju fudbal a na karaju Nemci pobede. Sad ćemo mi da preuzmemo ulogu Real Madrida i da ih pobeđujemo na svakom mestu. I tako svake godine neko misli da je vreme da izbaci Real Madrid, a narod hoće da pobedi oni koji brinu o njima. Hoću da se borite za njude, hoću da im rešavate probleme, čak i kad ot ne možete“, poručio je Vučić.

„U svim opštinama tražim pobedu od vas jer to je najbolji pokazatelj da će ti ljudi da imaju dobru budućnost. Za pobedu da se trudeite, da se borite i da ih pobedimo najubedljivije“, rekao je Vučić.

„U petak se vraćam iu Njujorka, i već ću posle toga da budem sa našom braćom Bošnjacima da razgovaramo i da gradimo zajedničku budućnost. A do tada – nikoga se ne plašimo jer slobodarska Srbija nema čega da se plaši. Neka živi Srbije, Novi Sad – do konačne pobede“, poručio je Vučić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: b92.net

Чланак VUČIĆ U NOVOM SADU: Ponosan sam na ono što smo uradili – tražim od vas ubedljivu pobedu се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *