U Bijeljini završen šesti turnir projekta “Trofej Odbojkica“ (foto)

U Bijeljini završen šesti turnir projekta “Trofej Odbojkica“ (foto)


-Velika je čast našem klubu, ali i gradu Bijeljini da budemo organizatori jednog od turnira u projektu u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije, saopšteno je iz OK ’’Radnik’’ Bijeljina.

Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stiže i u Bijeljinu.

-U Bijeljini će 18. maja 2024. godine (subota) biti organizovan šesti turnir ’’Trofej Odbojkica’’ za djevojčice i dječake uzrasta od 8 do 12 godina, a turnir je u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije, saopšteno je iz OK ’’Radnik’’ Bijeljina.

Inovativni koncept “Trofej Odbojkica”, za djecu uzrasta od 10 do 12 godina je krenuo u decembru iz Knjaževca.



Organizator turnira je bio Odbojkaški savez Srbije, domaćini OK ’’Radnik’’ i ŽOK ’’Radnik’’ Bijeljina, dok je Grad Bijeljina bio pokrovitelj turnira. 

-Trofej Odbojkica održan je u danas u našem gradu, te smo se potrudili da budemo dobri domaćini zajedno sa ŽOK ’’Radnik’’ Bijeljina i nadamo se da smo u tome uspjeli. Zahvaljujemo se Odbojkaškom savezu Srbije što su Bijeljinu i naš klub izabrali kao partnere u ovom sjajnom projektu, saopštili su iz OK ’’Radnik’’ Bijeljina.



-Hvala i svim klubovima, dječacima i djevojčicama koji su svojim osmjesima, aplauzima i radovanjem uljepšali takmičenje. Trenerima nije bilo lako, zahvalnost i njima na trudu i strpljenju tokom takmičenja. Hvala svim našim volonterima, sudijama, doktorici Nadi, oficijelnom spikeru legendarnom Aci Rankoviću, ekipi iz Knjaževca koji su bili zaduženi za postavljanje opreme za takmičenje kao i svima koji su danas bili u dvorani, poručili su iz bijeljinskog odbojkaškog kluba.

-Posebna čast za nas je prisustvo predsjednika Odbojkaškog saveza Srbije proslavljenog reprezentativca i osvajača zlatne olimpijske medalje Mester Gyula danas u Bijeljini. Takođe i predsjedniku Odbojkaškog saveza RS Milutinu Popoviću i predsjedniku Odbojkaškog saveza Vojvodine Petru Bogunoviću zahvaljujemo za podršku u realizaciji projekta. Vidimo se ponovo u našoj Bijeljini na novim turnirima, zaključili su na kraju saopštenja za javnost iz OK ’’Radnik’’ Bijeljina.

Finalni turnir će se održati početkom juna u Kruševcu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак U Bijeljini završen šesti turnir projekta “Trofej Odbojkica“ (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *