LOPARE: Maturanti Srednjoškolskog centra ’’Vuk Karadžić’’ defileom obilježili kraj školske godine (foto)

LOPARE: Maturanti Srednjoškolskog centra ’’Vuk Karadžić’’ defileom obilježili kraj školske godine (foto)


Tradicionalnim defileom ulicama Lopara maturanti Srednjoškolskog centra „Vuk Karadžić“ obilježili su kraj školske godine i završetak jedne etape u školovanju.

Ukupno 46 učenika gimnazijalaca, bravara – zavarivača i tehničara računarstva i progrmiranja su položili maturski ispit zrelosti.

Direktor škole Boro Stanić je čestitao maturantima kraj školovanja i poželio im uspjeha u životu radu i daljem obrazovanju.



„Svim učenicima želim uspješan nastavak školovanja, a oni koji ne nastave školovanje, prvenstveno im želim svaki uspjeh u životu na privatnom i na poslovnom planu“, rekao je Stanić.



On je maturantima poželio da se ostvare, da budu uspješni, časni i pošteni ljudi i da svoj životni put nastave u Loparama.

Stanić je je kazao da se slavlje nastavlja u svečanom salonu gdje će se učenicima obratiti predstavnici opštinske vlasti i gdje će biti proglašen učenik generacije, a to je za ovu školsku godinu Anja Kojić, učenica četvrtog razreda gimnazije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljine.com

Чланак LOPARE: Maturanti Srednjoškolskog centra ’’Vuk Karadžić’’ defileom obilježili kraj školske godine (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *