ĐURĐEVIĆ: U dosadašnjem trogodišnjem mandatu posebno smo ponosni na podršku najmlađima – našoj budućnosti (foto)

ĐURĐEVIĆ: U dosadašnjem trogodišnjem mandatu posebno smo ponosni na podršku najmlađima – našoj budućnosti (foto)


Navršilo se tri godine od konstituisanja novog saziva Skupštine grada Bijeljina.

Aleksandar Đurđević predsjednik SG Bijeljina je istakao da je u dosadašnjem trogodišnjem mandatu posebno ponosan na podršku onim najmlađima – koji su naša budućnost.

-Dvije mjere koje sam posebno istakao kroz brošuru su podrška za novorođenu djecu i subvencije za djecu u privatnim vrtićima koje su uvedene amandmanima na budžet od strane Skupštine grada na samom početku mandata i u svim godinama dalje povećavane, rekao je Đurđević.

-Na prijedlog budžeta grada za 2024. godinu Skupština grada je ponovo amandmanski djelovala te je podršku za novorođenu djecu povećala za 220.000 KM u odnosu na predloženi iznos od strane GrU i došlo se do iznosa od 620.000 KM za 2024. godinu, dok je iznos za subvencije za djecu u privatnim vrtićima amandmanski povećan za 280.000 KM, na ukupan iznos od 955.000 KM, kaže Đurđević.

-Ovim povećanjima stvorili smo preduslove da se isplate dugovanja, kao i da se podrška kroz navedene mjere i dodatno poveća u 2024. godini a na radost onih najmlađih i njihovih roditelja, zaključio je Aleksandar Đurđević predsjednik SG Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак ĐURĐEVIĆ: U dosadašnjem trogodišnjem mandatu posebno smo ponosni na podršku najmlađima – našoj budućnosti (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *