Dnevni horoskop za 15. avgust

Dnevni horoskop za 15. avgust


Najbolji trenuci ovog dana se dešavaju u polju profesionalnih uspeha. Nemojte biti previše zahtevni sa članom porodice, ako ima nekih propusta, budite ovog puta popustljivi. Lep razvoj situacije u prijateljskim odnosima i ljubavnom životu.

BIK

Biće vam potrebno mnogo takta i diplomatije da biste prevazišli profesionalne prepreke koje će vam se naći na putu. Ne donosite ishitrene odluke, već proučite mirno opcije koje su vam na raspolaganju. Uvek postoji i treće rešenje. Problem kod kuće može da bude izazvan nesuglasicama sa partnerom.

BLIZANCI

Uticajna osoba će vam posredno pomoći u poslu. Pazite ako krećete u šoping, bićete vrlo hiroviti i možda ćete potrošiti ono što ne bi trebalo. Mali ljubavni kiks, ali malo ubeđivanja i želja da pokažete partneru koliko ga volite može da učini čuda.

RAK

Budite izuzetno oprezni u svom poslu, jer postoji veliki rizik da napravite pogrešan korak koji bi imao posledice. Dobri prijateljski odnosi, ali morate kontrolisati svoju rasipnost. Sentimentalni život ne postoji sve do poznih večernjih sati.

Lav

Pripazite na neke partnerove manevre, probajte da ih zaustavite ih pre nego što bude prekasno. Pripadnici znaka koji imaju iskustva sa depresijom treba da budu posebno pažljivi. Nijanse sive mogu da se uvuku i u vaše emocionalne odnose.

DEVICA

Mnogo nervoze zbog problema kod kuće, posao će morati da trpi. Nećete moći čak ni da sakrijete probleme, pa radije objasnite kolegama i šefu šta se dešava, to će biti lakše.

VAGA

Nemojte previše insistirati na jednoj temi na poslu, koliko god da vas zanima, jer bi to u ovom trenutku bilo kontraproduktivno. Sa druge strane, bolje se pozabavite svojim finansijama, novac vam lako klizi kroz prste. U emotivnom polju sve cveta i miriše, uživajte u idili.

ŠKORPIJA

Postoji rizik od neusaglašenosti u vašem radu iz finansijskih razloga. Pojaviće se i prepreke drugih vrsta, nepredvidive, ali koje ćete moći da savladate. Najavljuje se blagi napredak u njegovim porodičnim poslovima. Ojačajte svoje emocionalne veze.

STRELAC

Stižu prihodi od honorarne aktivnosti, imate sreće da baš sad dopune vaš budžet. Dobar znak i u polju prijateljstva i kontakata, dobro ćete se zabaviti i saznati nešto što bi trebalo da znate. Veče sloobodno provedite kod kuće, sačekajte vikend.

JARAC

U profesionalnom polju velika zbrka, najbolje je da se u nju ne mešate previše. Vaše društvene obaveze su sve brojnije, vreme je da budete selektivni, to je jedini način da se opustite u porodičnoj atmosferi.

VODOLIJA

Moguće su promene na poslu, pa i promena posla i obaveza da uskočite umesto kolege, ali bez ikakve koristi za vaš džep. Na sreću, popodne se nastavlja u lepom društvu i, potencijalno, vodi do divne večeri. Budite otvoreni za sve predloge.

RIBE

Danas imate zeleno svetlo da krenete u mali rizik, moguć je veliki uspeh. Možda ćete dobiti neočekivan telefonski poziv, ali je ishod više nego pozitivan. Dajte prednost porodičnim stvarima, čak i ako to nije ono što ste za danas planirali.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *