“GECE“ – Igor i Goran Ostojić, vjerni svome FK “Proleter“ Dvorovi (foto)

“GECE“ – Igor i Goran Ostojić, vjerni svome FK “Proleter“ Dvorovi (foto)


Igorov i Goranov otac, Zoran Ostojić “Geca“  potiče iz mlađe generacije i osamdesetih godina prošlog vijeka  je započeo svoju fudbalsku karijeru u FK “Proleter“ iz Dvorova.

Zoran Ostojić “Geca“

IGOR OSTOJIĆ “GECA“ je stariji Zoranov sin i takođe je bio aktivni igrač Proletera koji je stasao u omladinskoj generaciji koju je vodio Slobodan Đorđić Cojo, a kasnije nekoliko sezona bio je i nezamjenjiva karika seniorske ekipe koja se takmičila u Drugoj ligi FS RS, kaže istoričar FK “Proleter“ Dvorovi Vladan Simeunović.

Simeunović podsjeća da su poslovne obaveze i preseljenje u inostranstvo odvele Igora Ostojića “Gecu“ od zelenog terena u ranoj mladosti te da sada živi u Austriji ali da uvijek aktivno pomaže svoj “Proleter“ iz Dvorova.

ZORAN OSTOJIĆ “GECA“ – “vižljasti“ bek iz “osamdesetih“ i sada aktivan u radu FK “Proleter“ Dvorovi (foto)

-GORAN OSTOJIĆ “GECA“ je ,mlađi Zoranov sin, a skupa sa starijim bratom Igorom je trenirao fudbal u mlađim kategorijama FK “Proleter“ te potom bio nekoliko sezona nezamjenjivi bek u seniorskoj ekipi koja se takmičila u Drugoj ligi FS RS, napominje Simeunović.

-GORAN OSTOJIĆ “GECA“ je imao veliku perspektivu za napredovanje i stasavanje u izvarednog igrača ali se odlučio za školovanje, napustio je aktivno igranje fudbala ali je i danas aktivan u Upravi FK “Proleter“ Dvorovi i ugledni je doktor veterine, zaključio je sjećanja na Ostojiće “Gece“ istoričar FK “Proleter“ Dvorovi Vladan Simeunović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

Чланак “GECE“ – Igor i Goran Ostojić, vjerni svome FK “Proleter“ Dvorovi (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *