Dnevni horoskop za 20. maj

Dnevni horoskop za 20. maj


OVAN

Posao: Ako ste rešili da prekinete saradnju sa nekim kolegama, ostanite dosledni tim stavovima. Nije vreme za predomišljanje. Ljubav: Uzvratite istom merom, to će poboljšati stvari i učiniti da partner shvati da sa vama nije lako. Zdravlje: Smeta vam začinjena i jaka hrana.

BIK

Posao: Napravite dobur organizaciju radne nedelje, to će vam znatno olakšati posao. Ljubav: Partner će vam ponuditi svoju pomoć, prihvatite je, u tome nema ničeg lošeg. Zdravlje: Mentalno zdravlje vam je problematično.

BLIZANCI

Posao: Ako znate da vaša ideja vredi, budite uporniji. Pokazali ste interesovanje za nove projekte, budite dosledni. Ljubav: Zauzeti konačno mogu da odahnu, imaće dan bez trzavica i turbulencija. Zdravlje: Počnite sa vežbama za kičmu.

RAK

Posao: Odbijte saradnju sa bliskim osobama ili rođacima, to se neće dobro završiti. Ljubav: Uživaćete u romantičnim trenucima u drugom delu dana. Zdravlje: Važno je da se dobro naspavate i odmorite, priuštite sebi masažu ili bazen.

LAV

Posao: Uvek ćete imati neki negativan komentar na ponašanje kolega ili nadređenih, promenite to. Ljubav: Slobodne čekaju velika iznenađenja, zaizetima uobičajen dan. Zdravlje: Čuvajte se padova i povreda.

DEVICA

Posao: Požrtvovani ste i trudite se da sve završite na vreme, ali to vam oduzima mnogo energije. Ljubav: Zauzeti će imati krizu u odnosu, ali prevazići će je u drugom delu dana. Zdravlje: Izbegavajte penjanje na visinu, imate vrtoglavicu i nestabilni ste.

VAGA

Posao: Budite usmereni na svoje ciljeve, vi znate zbog čega napredujete i šta želite da ostvarite. Ljubav: Uživate u kratkim odnosima i vezama od nekoliko dana. Zdravlje: Imate problema sa varenjem i crevima, promenite ishranu.

ŠKORPIJA

Posao: Preuzeli ste previše odgovornostina sebe, niste spremni sve da ispunite, ali ne brinite, kolege će imati razumevanja. Ljubav: Dobar je period da se upustite u ozbiljne ljubavne odnose. Zdravlje: Nervoza vam utiče na želudac i varenje.

STRELAC

Posao: Volite da budete dominantni, ali poneakd je potrebno da čujete i šta drugi imaju da kažu na neku temu. Ljubav: Treba da osećate sigurnost u vezi i harmoniju, ako osećate da nešto ne štima, razmislite da li da nastavite. Zdravlje: Dobro se osećate.

JARAC

Posao: Skrenite pažnju nadređenima na svoje potrebe i prohteve. Previše ste zanemarili sebe. Ljubav: Nikako ne treba da dozvolite da drugi utiču na vašu vezu. Priberite se. Zdravlje: Već dugo imate probleme sa zglobovima, pojačani bolovi.

VODOLIJA

Posao: Neće biti velikih promena na poslu, ali osećaćete se iscrpljeno i bez fokusa. Ljubav: Najbliži vas savetuju da odustanete od odnosa, ali vi slušajte samo svoje srce. Zdravlje: Promenite ishranu i izbacite štetne navike.

RIBE

Posao: Uvek je vreme za nove ideje i inovacije, ne plašite se da napravite promenu. Ljubav: Slobodnima se smeši poznanstvo od velikog značaja. Zdravlje: Vreme je za sistematski pregled.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак Dnevni horoskop za 20. maj се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *