PETROVIĆ: Da nema Srbije, dionica auto-puta od Kuzmina do Bijeljine se ne bi nikako ni gradila

PETROVIĆ: Da nema Srbije, dionica auto-puta od Kuzmina do Bijeljine se ne bi nikako ni gradila


„Građane Bijeljine najviše zanima i najviše se raduju u ogromnom projektu koji finansira Srbija, to je auto-put Beograd, Bijeljina, Banjaluka… kako teku radovi? Da li imate uvid u to kao Gradska uprava?“ pitanja su koja na koja je odgovarao Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović u emisiji „MAT“ BN televizije.

„Po tom pitanju Gradska uprava je maksimalno zaobiđena. Mi smo se obraćali u nekoliko navrata. Kada kažem da smo zaobiđeni, zaobiđeni smo od strane institucija Republike Srpske. Što se tiče naše Srbije, tu moram da, i ovom prilikom, istaknem zahvalnost na izgradnju auto-puta koji ide jako dobrom dinamikom gdje smo imali priliku da se i uvjerimo da, zaista, o tome i pročitamo, ali ono što je važno je, da nema Srbije, ta dionica auto-puta od Kuzmina do Bijeljine se ne bi nikako ni gradila. Zašto? Jer se finansira novcem građana matice Srbije. I to treba stalno, stalno ponavljati. Zašto? Jer na sve ove argumente, naša vlast, režim u Republici Srpskoj nakradni na to čuti. Zašto? Jer nemaju nijedan kontrargument. I to je, naravno, prilika da i ovog puta, kažemo, jednu veliko hvala i zahvalnost našoj Srbiji na tom ulaganju. Izgraditi samo most na rijeci Savi u 100% iznosu i finansirati 80% dionice između Rače i Bijeljine, znači uložiti stotine miliona eura“, objasnio je Petrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак PETROVIĆ: Da nema Srbije, dionica auto-puta od Kuzmina do Bijeljine se ne bi nikako ni gradila се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *