Otvoren prvi sajam ljepote i zdravlja u Bijeljini (foto)

Otvoren prvi sajam ljepote i zdravlja u Bijeljini (foto)


Prvi sajam ljepote i zdravlja pod nazivom „Beyond beauty“ otvoren je  u hotelu „Drina“ u Bijeljini. Sajam će trajati i danas, a generalni pokrovitelj je Grad Bijeljina.

Ovaj događaj je okupio brojne izlagače iz Republike Srpske, Federacije BiH, ali i iz Srbije i Hrvatske.

Čast da otvori Sajam pripala je gradskom menadžeru Tatjani Pantić, koja je tom prilikom istakla da je Grad sa zadovoljstvom prihvatio ulogu generalnog pokrovitelja ovog nesvakidašnjeg događaja i izrazila nadu da će Bijeljina u budućnosti postati jedan ozbiljan sajamski grad.




 

– Posmatrano sa ekonomskog i aspekta turizma, sajamska okupljanja su veoma važna, jer na taj način naša lokalna zajednica pokazuje da je otvorena za ponude roba i usluga iz zemlje, susjedstva, ali i regiona i svijeta. Istovremeno, to je prilika da i mi, kao grad domaćin, predstavimo gostima svoje ponude iz različitih oblasti – kazala je Pantić i dodadala da je današnji sajam interesantan zbog činjenice da je, posebno u prethodnih nekoliko godina, sve više preduzetnika i drugih privrednika koji za svoju glavnu djelatnost biraju robe i usluge iz domena ljepote i zdravlja.




Ona je naglasila i da je, zbog te činjenice, Grad Bijeljina dužan da im pruži priliku da na odgovarajući način predstave svoj rad, zbog čega je Grad prihvatio ulogu generalnog pokrovitelja ovog sajma.

Idejni tvorac i organizator Sajma Maja Mršić, rekla je da na prvom Sajmu ljepote u Bijeljini učestvuje dvadeset izlagača, te da su među njima oni koji se bave kozmetologijom, zdravom ishranom, fitnesom i proizvodnjom organskih proizvoda za njegu lica i tijela.

Mršić je istakla i humanitarni karakter Sajma, jer će dio sredstava od prodaje proizvoda izlagači proslijediti na račun Udruženja žena oboljelih od raka dojke „Gea“ iz Bijeljine.

Zoran Lončar iz kompanije „Zepter International“ je naglasio da se učešće ove kompanije, koja je poznata širom svijeta kao misionar zdravlja, na sajmu ljepote i zdravlja u Bijeljini podrazumijevalo. Jedan od njihovih najpoznatijih proizvoda je „Bioptron“, koji je danas predstavljen, nudi liječenje polarizovanim svjetlom sa posebnim naglaskom na liječenju kože.

Predsjednica Kozemtičko-estetskog udruženja „Balkan kozmetik“, Marijana Marković,  pojasnila je da se na njihovom štandu danas našla prirodna profesionalna kozmetika, ali i da sve posjetioce danas i sutra očekuju brojne radionice na kojima će biti prikazani pojedini tretmani vezani za uljepšavanje i njegu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак Otvoren prvi sajam ljepote i zdravlja u Bijeljini (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *