’’OVO JE VAŠ KLUB’’: ŽOK ’’Radnik’’ Bijeljina uspješno završio sezonu 2023/24

’’OVO JE VAŠ KLUB’’: ŽOK ’’Radnik’’ Bijeljina uspješno završio sezonu 2023/24


ŽOK ’’Radnik’’ Bijeljina uspješno je završio sezonu 2023/24 sa izuzetno malim budžetskim sredstvima od grada, a od 1. januara  do danas bez ikakvih budžetskih  sredstava.

-Ženski odbojkaški klub Radnik plasmanom u gornji dio ligaške tabele, plasmanom na finalni turnir juniorki, osvajanjem pehara fer pleja za sezonu, učešćem  sa 100 djevojčica i osvajanjem prizanja na trofeju Odbojkica, te današnjom pobjedom nad ekipom Optima Modriča  3:0 u KUP Republike Srpske i plasmanom u četvrtfinale završava uspješno sezonu 2023/24 sezonu, piše u saopštenju za javnost ŽOK ’’Radnik’’ Bijeljina.


Dalje navode da su sezonu ipak uspješno završili iako sa izuzetno malim budžetskim sredstvima od grada, a kako navode od 1. januara  do danas bez ikakvih budžetskih  sredstava.

-Uprkos diskriminatorskom odnosu prilikom dodjele novčanih sredstava prema našem klubu već godinama, ipak opstajemo i postižemo kako vrijedne rezultate , tako i posjećenost gledalaca na utakmicama, a ono na što smo najponosniji to su naše mlade odbojkašice koje su primjer u ponašanju i učenju kako na treninzima tako i u školi. „Ovo je vaš klub!“, saopšteno je na kraju iz ŽOK ’’Radnik’’ Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак ’’OVO JE VAŠ KLUB’’: ŽOK ’’Radnik’’ Bijeljina uspješno završio sezonu 2023/24 се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *