Na Sajam poljoprivrede u Novi Sad krenulo 450 poljoprivrednika iz Semberije (foto)

Na Sajam poljoprivrede u Novi Sad krenulo 450 poljoprivrednika iz Semberije (foto)


-Oko 450 Semberskih poljoprivrednika imaće priliku da se na najvećoj i najznačajnijoj smotri agrara u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu upozna sa najaktuelnijim temama iz ove oblasti, rekao je prilikom odlaska na sajam poljoprivrede u Novi Sad gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.



Juče (subota, 18. maj 2024.) je u Novom Sadu otvoren 91. Međunarodni sajam poljoprivrede, a manifestacija će okupiti više od 1.200 izlagača iz 40 zemalja i Srbije i trajaće do 23. maja.

Tim povodom Grad Bijeljina je organizovao besplatan odlazak na Sajam poljoprivrede u Novi Sad za oko 450 poljoprivrednika iz Semberije.




-Gradska uprava Grada Bijeljina je i ove godine kao i mnogih predhodnih organizovalao besplatan odlazak na mađunarodni Sajam poljoprivrede u Novom Sadu, koji se ove godine održava 91. put po redu, rekao je Petrović




-Gradska uprava tradicionalno organizuju posjetu ovom najznačajnijem godišnjem događaju za poljoprivrednike. Cilj posjete je da se vide i na domaćim njivama primijene najnovija svjetska dostignuća kada je riječ o poljoprivrednoj proizvodnji. Upravo je ovaj događaj prilika da se naši ljudi upoznaju sa spojem iskustva i najnovijih dostignuća u poljoprivredi i to prenesu u Semberiju  – istakao je Sreten Vučković načelnik Odjeljenja za poljoprivredu po ovlaštenju Gradonačelnika Bijeljine, koji će zajedno sa poljoprivrednicima posjetiti Sajam.

Na sajam poljoprivrede u Novi Sad je jutros krenulo oko 450 Semberskih poljoprivrednika ispred Saborne crkve u Bijeljini, a za sve učesnike sajma je organizovan besplatan autobuski prevoz, ulaznica na Sajam i ručak.

Radno vreme Sajma je od 09 do 19.00 časova.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак Na Sajam poljoprivrede u Novi Sad krenulo 450 poljoprivrednika iz Semberije (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *