ĐURĐEVIĆ: „Trofej Odbojkica“ – manifestacija mladosti, sporta i druženja u Bijeljini (foto)

ĐURĐEVIĆ: „Trofej Odbojkica“ – manifestacija mladosti, sporta i druženja u Bijeljini (foto)


Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, “boravio“ je i u Bijeljini.


U Bijeljini je održan šesti turnir ’’Trofej Odbojkica’’ za d‌jevojčice i d‌ječake uzrasta od 8 do 12 godina u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije, a u saradnji sa Odbojkaškim savezom Srpske.


-“Trofej Odbojkica”, održava se šesti put, a prvi put van teritorije Srbije, zato nam je posebno zadovoljstvo što se ovaj turnir organizovao i u našoj Bijeljini, a OK ’’Radnik’’ Bijeljina je bio tehnički domaćin turnira u Bijeljini, rekao je potpredsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević koji je i svečano otvorio turnir.

U Bijeljini završen šesti turnir projekta “Trofej Odbojkica“ (foto)

Turniru je prisustvovao i predsjednik Odbojkaškog saveza Srbije Đula Mešter, naš proslavljeni odbojkaš, a „Trofej Odbojkica“ je prava manifestacija mladosti, sporta i druženja i nadam se da ćemo ponovo imati priliku da budemo domaćini, zaključio je Đurđević.

Finalni turnir će se održati početkom juna u Kruševcu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак ĐURĐEVIĆ: „Trofej Odbojkica“ – manifestacija mladosti, sporta i druženja u Bijeljini (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *