BORENOVIĆ: Dodik opet pokušava da svoje brljotine pere preko PDP

BORENOVIĆ: Dodik opet pokušava da svoje brljotine pere preko PDP


Najveći prevarant i lažov koji se ikada rodio u ovom narodu, Milorad Dodik, opet pokušava da svoje brljotine pere preko PDP. Pa izbori po Šmit-Dodikovom zakonu se održavaju zahvaljujući njemu i njegovoj stranci koja nikada nije usvojila izmjene Izbornog zakona i čije finansiranje direktno obezbjeđuje i potpisuje njegov ministar finansija. Milorad Šmit ili Kristijan Dodik, kako god, po ko zna koji put se upetljao u svoje laži.

Rekao je ovo predsjednik PDP, Branislav Borenović, komentarišući izjavu predsjednika SNSD Milorada Dodika koji je rekao se PDP nadao da će SNSD ostati izvan izbora, da su stranci rekli da izađu na izbore po Šmitovom zakonu i da će im kasnije uvesti njihove izabrane funkcionere u opštinske organe uprave i tako će se riješiti sadašnje republičke vlasti.

– Nemamo se mi šta nadati, on je sam rekao da neće izaći na izbore i da mu za to ne treba podrška opozicije. Ali mu očigledno treba alibi, jer naravno, opet gazi što je rekao i što smo mi, naravno, još prvog dana predvidjeli da će biti. Siguran sam da je SNSD već prikupio potrebnu dokumentaciju i da su prvi potrčali u „omraženi“ im CIK da predaju prijavu. Takođe, kome on ima pričati o strancima, jer je on jedini direktno izabran ne od naroda, nego od stranog faktora i to u više navrata. Taj čovjek očigledno ne može bez laži i šibicarskih prevara. To je već prešlo u patologiju – rekao je Borenović.

Borenović ističe da ne dopušta da se Dodik preko PDP izvlači za svoje nedosljedne i luđačke poteze.

– Preko PDP se neće prati, a šta će raditi sa svojom strankom, baš me briga. Što se nas tiče, neka guta i žabe i krokodile, neka ide i svojim putem, ali taj put se neće ukrštati sa našim – poručio je predsjednik PDP.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак BORENOVIĆ: Dodik opet pokušava da svoje brljotine pere preko PDP се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *