GOLIĆ: Glavni odbor PDP donio Odluku o izlasku na Lokalne izbore, Vuković predsjednik Izbornog štaba

GOLIĆ: Glavni odbor PDP donio Odluku o izlasku na Lokalne izbore, Vuković predsjednik Izbornog štaba


Glavni odbor PDP donio Odluku o izlasku na Lokalne izbore, Nenad Vuković predsjednik Izbornog štaba

-Glavni odbor PDP je na danas održanoj sjednici u Bijeljini donio Odluku o izlasku na Lokalne izbore u oktobru 2024. godine, rekao je predsjednik Glavnog odbora PDP Siniša Golić.

Takođe Golić je istakao da na Lokalne izbore PDP u Republici Srpskoj izlazi samostalno sa svojom listom za odbornike. kao i u nekim Opštinama u Federaciji BiH.

-Imaćemo svoga kandidata za gradonačelnika Banja Luke, kao i kandidate za načelnika Opština u Kotor Varoši, Novom Gradu, Višegradu, Kalinoviku, Doboju, Grahovu u Federaciji BiH, nastavio je Golić.

-U svim lokalnim zajednicama u kojma se očekuje podrška za načelnike/gradonačelnike je obavezujuće i potpisivanje koalicionog sporazuma prije izbora a što je u skladu sa Odlukom Glavnog odbora PDP, svjesni da je svaka sredina specifična sama za sebe, a tamo gdje do toga ne dođe u konačnici će odlučiti predsjedništvo stranke, zaključio je predsjednik Glavnog odbora PDP Siniša Golić, napominjući da i ako ne dođe do potpisivanja sporazuma da to ne znači da obostrano kandidati “ neće“ biti podržani.

Glavni odbor PDP je za predsjednika Izbornog štaba PDP imenovao Nenada Vukovića, a verifikovana je i Odluka o saradnji sa PUP (Partija ujedinjenih penzionera).

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак GOLIĆ: Glavni odbor PDP donio Odluku o izlasku na Lokalne izbore, Vuković predsjednik Izbornog štaba се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *