AMIDŽIĆ: Šamac se koristio kao platforma za borbu s republičkim vlastima, to treba promijeniti

AMIDŽIĆ: Šamac se koristio kao platforma za borbu s republičkim vlastima, to treba promijeniti


Generalni sekretar SNSD-a Srđan Amidžić poručio je da se u prethodnom periodu Šamac koristio kao platforma za borbu protiv republičkih vlasti, što treba promijeniti i raditi u interesu građana.

„Kada je u pitanju Šamac i svaka druga lokalna zajednica, treba da se radi u interesima građana i da se ide u pravcu onoga što jesu potrebe ljudi koji žive u Šamcu“, istakao je Amidžić i dodao:

„Ono što nama sasvim sigurno nije drago je da se u proteklom periodu Šamac koristio kao platforma za borbu sa republičkim vlastima, da se ostvare određeni politički ciljevi, prilikom čega su zanemarene svakodnevne potrebe i ono što jeste svakodnevica u ovoj lokalnoj zajednici. S te strane, nama je prije svega neophodna saradnja, da postoji razumijevanje sa lokalnog i republičkog nivoa i izuzetno smo razočarani da neki projekti i inicijative, gdje smo išli sa republičkog nivoa prema Šamcu nismo naišli na odgovor kada je u pitanju lokalna zajednica“.

Amidžić je, poslije predstavljanja kandidata SNSD-a za načelnika Šamca, istakao da politika treba da bude teren na kojem se vode političke bitke, ali ne smije nikako da bude ispred onoga što jesu potrebe unutar same opštine.

„S te strane, to nije dobro i ja bih volio da se ta praksa promijeni i da dođemo u situaciju da ovdje imamo sagovornike kako bi neke stvari, koje treba otkočiti, otkočiti i završili na zadovoljstvo svih“, zaključio je Amidžić.

Podsjećamo, Savez nezavisnih socijaldemokrata predstavio je danas kandidata za načelnika Opštine Šamac.

U trku za načelničku funkciju ispred ove stranke i koalicionih partnera ići će Milan Đurđević.

Predstavljanju kandidata, osim Amidžića, prisustvovali su i organizacioni sekretar SNSD-a Igor Dodik, kao i ministri u Vladi Srpske Savo Minić i Denis Šulić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.rs

Чланак AMIDŽIĆ: Šamac se koristio kao platforma za borbu s republičkim vlastima, to treba promijeniti се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *