JSD Partizan mijenja ime!?

JSD Partizan mijenja ime!?


Redovna skupština JSD Partizan održana je na stadionu, u prostorijama Sportskog društva, a jedan od predloga koji je prihvaćen je formiranje radnog tela koje će organizovati javnu raspravu o promeni imena kluba.

Kako se navodi u saopštenju JSD Partizan pod tačkom razno prihvaćen je predlog UO Društva da se formira radno telo koje će u narednom periodu organizovati javnu raspravu vezanu za promenu imena Jugoslovenskog sportskog društva „Partizanˮ.

Kako je rečeno, u klubovima i crno-beloj javnosti se već duži niz godina razgovara na ovu temu i tom prilikom iznose se različita mišljenja.

„Stiče se utisak da se u javnosti u pojedinim prilikama ime JSD Partizan zloupotrebljava i omalovažava, čime se nanosi šteta Društvu i njegovim članovima. Stoga javna rasprava ima za cilj da se celokupna crno-bela javnost ‒ i niko drugi ‒ odredi prema ovom pitanju kao i da odluku o tome donesu svi navijači Partizana na osnovu demokratskog procesa, u kome će svako imati pravo da argumentovano zastupa svoj stav. Javnosti je posebno važno naglasiti da je razgovor u okviru klubova o ovom pitanju prisutan već duži period, ali, s obzirom da je reč o odluci od velike važnosti, postoji opšta saglasnost da je u proces odlučivanja potrebno uključiti sve partizanovce pre donošenja bilo kakvog dalekosežnijeg rešenjaˮ, navodi se u saopštenju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: politika.rs

Чланак JSD Partizan mijenja ime!? се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *