BIJELJINA: BIMA u subotu organizuje besplatne specijalističke ljekarske preglede za sve građane MZ Janja i okoline (foto)

BIJELJINA: BIMA u subotu organizuje besplatne specijalističke ljekarske preglede za sve građane MZ Janja i okoline (foto)


BIMA iz Sarajeva organizuje 102. akciju pružanja specijalističkih ljekarskih pregleda, sada po treći put u MZ Janja kod Bijeljine, a svi pregledi i lijekovi su besplatni.

U subotu, 18. maja 2024. godine u prostorijama JU Osnovna škola ’’Meša Selimović’’ u Janji, u periodu od 12-17 časova vršiće se besplatni specijalistički ljekarski pregledi za sve građane MZ Janja i okoline.

Pregled će vršiti ljekari specijalisti: internisti, stomatolozi, pedijatri, radiolozi, ljekari porodične medicine, fizijatri, ORL, oftalmolozi i ginekolozi.

Asocijacija medicinskih radnika BIMA iz Sarajeva već duži niz godina provodi humanu akciju posjete manjinskim povratničkim zajednicama pružajući zdravstvene usluge preglede i podjelu besplatnih lijekova pacijentima uz pomoć ljekara specijalista i medicinskih radnika.

Samir Baćevac podsjeća da je BIMA iz Sarajeva po treći put u Janji na čemu im se i lično zahvaljuje kao i Medžlisu IZ Janja kao susponzoru.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

Чланак BIJELJINA: BIMA u subotu organizuje besplatne specijalističke ljekarske preglede za sve građane MZ Janja i okoline (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *