Prijem za šampiona u Skupštini grada Bijeljina (foto)

Prijem za šampiona u Skupštini grada Bijeljina (foto)


U Gradskoj upravi, u Skupštini grada Bijeljina, predsjednik Skupštine grada Aleksandar Đurđević i član Savjeta za sport Skupštine grada Željko Grebić upriličili su prijem za boksera Dušana Veletića, Bijeljinca, koji je na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u boksu osvojio drugo mjesto i medalju u najtežoj kategoriji (92+), što je izuzetan uspjeh, pogotovo imajući u vidu i to da je u pitanju olimpijski sport i da takvu medalju ni jedan drugi bokser iz Republike Srpske još nije osvojio.

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević mu je čestitao na postignutom rezultatu, te mu poželio puno sreće i uspjeha u nastavku karijere. Koliko je ovaj uspjeh značajan govori i činjenica da je posljednji teškaš koji je za Srbiju osvojio medalju na Evropskom prvenstvu bio Zoran Jovanović davne 1973. godine.

Veletić se zahvalio na ovom prijemu te izjavio da se nada će grad podržati rezultate koje postiže i izrazio želju da se kroz medijsku pokrivenost boks dodatno afirmiše, kako bi se što više mladih ljudi bavilo ovim sportom, kako rekreativno, tako i profesionalno.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак Prijem za šampiona u Skupštini grada Bijeljina (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *