Veliki uspjeh AK “Akademac“ iz Bijeljine na 64. Međunarodnoj uličnoj trci „Prijedor 2024“ (foto)

Veliki uspjeh AK “Akademac“ iz Bijeljine na 64. Međunarodnoj uličnoj trci „Prijedor 2024“ (foto)


Veliki uspjeh AK “Akademac“ iz Bijeljine na 64. Medjunarodnoj uličnoj trci „Prijedor 2024“
Atmosfera na ulicama u Prijedoru bila je nabijena uzbuđenjem dok su atletičari iz cijelog svijeta nastupali na 64. Međunarodnoj trci koja se održala juče.
Među njima, Atletski Klub Akademac iz Bijeljine izdvojio se osvajanjem čak pet medalja, demonstrirajući izuzetne sposobnosti svojih atletičara i istovremeno predstavljajući Grad Bijeljinu na najbolji način.



Atletski klub Akademac iz Bijeljine poslao je šest takmičara da predstavljaju klub na ovoj prestižnoj manifestaciji, a njihova posvećenost i pripreme su se isplatili, jer su se vratili sa značajnim rezultatima, ističući se među jakom konkurencijom i osvojivši pet medalja.
Osvajanje zlatnih medalja su zaslužili Anđela Radenković i Lara Ćevriz, dok su Zoran Blagojević i Valentina Laketić odnijeli srebrne medalje, dok je Ivona Ćevriz doprinijela uspjehu kluba osvajanjem bronzane medalje.


Njihov sjajan nastup na stazi nije samo donio slavu klubu, već je istakao i talenat i predanost sportista iz Bijeljine.
Takmičari AK Akademca pokazali su izuzetnu upornost i fokus tokom trke, ističući se među jakom i brojnom konkurencijom, a trener kluba je proveo sate pripremajući ih za ovaj događaj te je bio i ponosan na njihov uspjeh.
-Takmičari su pokazali nevjerojatnu snagu volje i posvećenosti, osvojiti pet medalja na ovako konkurentnoj trci je izuzetan uspjeh“, izjavio je naš trener Mišo, ističući važnost timskog duha koji je bio ključni faktor njihovog uspjeha, a međusobna podrška i motivacija između članova tima igrali su ključnu ulogu u njihovom trijumfu.
AK Akademac se zahvalio na stručnoj i konsutativnoj pomoći Dragomiru Čabrilu, kao i ZU Specijalistički centar „Kuća Zdravlja“ Bijeljina, na promociji atletike u Bijeljini.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак Veliki uspjeh AK “Akademac“ iz Bijeljine na 64. Međunarodnoj uličnoj trci „Prijedor 2024“ (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *