Bijeljina Sofija Rakić apsolutni prvak BiH

Bijeljina Sofija Rakić apsolutni prvak BiH


Najbolja tamičarka Streljačkog kluba „TRB“ iz Bijeljine, Sofija Rakić, ostvarila je fantastičan rezultat, objedinivši sve titule pojedinačnog prvaka Bosne i Hercegovine u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, sa svega 16 godina.  Da je streljački klub „TRB“ iz Bijeljine, jedan od najboljih klubova u Republici Srpskoj i BiH, govori i činjenica da su u ekipnoj konkurenciji, mlade takmičarke  osvojile prvo mjesto i na  juniorskom i kadetskom prvenstu BiH. Za ekipu su nastupili Sofija Rakić, Ana Perić i Marija Trifković. 

Vicešampion  BiH u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji postala je i Ana Perić, dok je Marija Trifović osvojila 3. mjesto na junioskom prvenstu BiH. 

Takođe, tri mladetakmičarke Streljačkog kluba „TRB“ Bijeljina,  su nastupile i za mladu reprezentaciju BiH, na regionalnom kolu Evropske lige mladih, gdje su izborile učešće u finalu  Evrpske lige, plasiravši se među 10 najboljih mladih reprezentacija Evrope. 

„Nadamo se da će ovaj fantastičan rezultat biti sjajan podstrek mladim takmičarkama, da i u narednom periodu vrijedno treniraju i ostvaruju dobe rezultate,  te sa ponosom predstavljaju svoj klub, Grad Bijeljinu, kao i Republiku Srpksu i BiH. Na kraju, za očekivati je da će društvo, lokalna zajednica i institucije  prepoznati ovaj fantastičan rezultat, kako bi mladim takmičarkama omogućili što bolje uslove za ostvarivanje novih pobjeda i rekorda“, poručili su iz SK „TRB“ Bijeljina

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак Bijeljina Sofija Rakić apsolutni prvak BiH се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *