JU Gimnazija ,,Filip Višnjić“ Bijeljina domaćin Republičkog takmičenja iz srpskog jezika (foto)

JU Gimnazija ,,Filip Višnjić“ Bijeljina domaćin Republičkog takmičenja iz srpskog jezika (foto)


JU Gimnazija ,,Filip Višnjić“ Bijeljina danas je bila domaćin Republičkog takmičenja iz srpskog jezika za učenike drugih razreda srednjih škola, na kojem je učestvovalo 13 takmičara iz 10 gradova Republike Srpske.

-Učesnici takmičenja pokazali su zavidan nivo znanja iz srpskog jezika. Najbolji među najboljih trinaest bio je naš učenik Andrej Stevanović sa osvojenih 88 poena. Odlično znanje i osvojenih 80 poena za našu učenicu Jovanu Benović i osvojeno 4. mjesto. Nakon takmičarskog dijela učesnici su imali priliku da uživaju u prigodnom programu o jeziku koji su pripremili učenici naše škole sa profesoricom Milenom Đokić, rekla je direktor JU Gimnazija ,,Filip Višnjić“ Bijeljina Olivera Stevanović.




Stevanovićeva ističe da je u ime Republičkog pedagoškog zavoda Dubravka Nikolić, uručila JU Gimnazija ,,Filip Višnjić“ zahvalnicu za pomoć u organizaciji i sprovođenju takmičenja.




 

Olivera Stevanović je takođe uputila iskrene čestitke za osvojeno prvo mjesto Andreju, Jovani na sjajnom četvrom, kao i njihovoj mentorki profesorici srpskog jezika Mileni Đokić.

-Zahvaljujemo se svim učesnicima takmičenja, njihovim mentorima, našim gimnazijalcima, učenicima trećeg razreda na divnom programu, kao i kolegama koji su dali doprinos u organizaciji takmičenja. Bio je ovo još jedan u nizu praznika srpskog jezika, zaključila je direktor JU Gimnazija ,,Filip Višnjić“ Bijeljina Olivera Stevanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак JU Gimnazija ,,Filip Višnjić“ Bijeljina domaćin Republičkog takmičenja iz srpskog jezika (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *