Dnevni horoskop za 29.april

Dnevni horoskop za 29.april


Ovan

POSAO: Promenljivog ste raspoloženja prema kolegama, a to se nikome ne dopada. Pripazite na ponašanje kako ne biste navukli gnev kolega na sebe. LJUBAV: Imate osećaj da vas jedino vaš partner razume i podržava. Zato uživate u svakom trenutku provedenom s njim. ZDRAVLJE: Muči vas zubobolja.

Bik

POSAO: Nadređeni su videli da vi možete puno i sada su podigli kriterijume, ali vi ćete i dalje s lakoćom obavljati sve zadatke. LJUBAV: Voljenoj osobi se ne dopada vaše trenutno ponašanje i otvoreno pokazuje negodovanje zbog nekih vaših stavova. ZDRAVLJE: Problemi sa štitnom žlezdom.

Blizanci

POSAO: Dobro razmislite da li treba da prihvatite savete kolega. Nije vam svako iskren prijatelj, koliko god vi to želeli. LJUBAV: Emotivni rolerkoster je pred vama, emocije se smenjuju velikom brzinom, a strast dominira. ZDRAVLJE: Fali vam energije.

Rak

POSAO: Suviše ste strogi i prema sebi i prema drugima kada je u pitanju ocenjivanje radnih sposobnosti. Nema potrebe za time. LJUBAV: Nemojte namerno da započinjete teme koje su partneru bolne – povređujete ga. ZDRAVLJE: Problemi s kolenima.

Lav

POSAO: Čim nešto nije onako kako ste vi zamislili, proradi vam bes i sujeta. To nikako nisu poželjne osobine na poslu. LJUBAV: Ne trudite se da sakrijete bilo šta od partnera, jer vas isuviše dobro poznaje. Iskreno recite sve što vam leži na duši. ZDRAVLJE: Prijala bi vam šetnja ili plivanje.

Devica

POSAO: Atmosfera na poslu vam nikako ne prija, jer tamo gde je sujeta i negativna energija, vi sebe ne pronalazite. LJUBAV: Jedna osoba je zagolicala vašu maštu i sada ne možete da prestanete da mislite na nju. ZDRAVLJE: Nervoza i promenljivo raspoloženje.

Vaga

POSAO: Ništa ne ide onako kako ste planirali i to vas frustrira. Pustite da vreme odradi svoje. LJUBAV: Jedna osoba iz prošlosti se vraća u vaš život u najnezgodnijem trenutku. ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet zdravom ishranom.

Škorpija

POSAO: Nije dobar trenutak za promenu posla, iako je možda već duže vreme priželjkujete. Strpite se još malo. LJUBAV: Skloni ste flertu i dovoljan je i najmanji znak da vam neko potpuno pomuti misli. ZDRAVLJE: Unosite više vitamina.

Strelac

POSAO: Svako mišljenje koje se ne slaže sa vašim, doživljavate kao napad, što je sasvim pogrešno. Takav stav vas baš nikuda neće odvesti. LJUBAV: Izneverili ste očekivanja partnera i sada je na vama da se nekako iskupite. ZDRAVLJE: Osetljiv želudac.

Jarac

POSAO: Smučili su vam se jedni te isti izgovori istih ljudi na poslu. Spremni ste za drastičnu promenu. LJUBAV: Birajte reči kada razgovarate sa partnerom, trenutno je u veoma osetljivoj fazi. ZDRAVLJE: Skloni ste padovima, čuvajte se povreda.

Vodolija

POSAO: Nemojte da krijete važne informacije od kolega, jer ćete zbog otga kad tad upasti u neprilike. LJUBAV: Poštujte obećanja koja ste dali partneru i nemojte sve drugo stavljati ispred njega – on to ne zaslužuje. ZDRAVLJE: Provodite više vremena na svežem vazduhu.

Ribe

POSAO: Veoma ste ambiciozni i koristite sve raspoložive adute i resurse da ostvarite ciljeve. Trebalo bi ipak da postavite neku granicu. LJUBAV: Primećujete da je partner promenio ponašanje prema vama, ali ne znate zašto. Jedini lek jeste iskren razgovor. ZDRAVLJE: Bez promena.

Чланак Dnevni horoskop za 29.april се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *