OFK “ZENIT” BIJELJINA: Lakrdija se nastavlja, a mi se i dalje nastavljamo boriti (foto)

OFK “ZENIT” BIJELJINA: Lakrdija se nastavlja, a mi se i dalje nastavljamo boriti (foto)


Saopštenje za javnost OFK “ZENIT”Bijeljina prenosimo u cjelosti:

Lakrdija se nastavlja, a mi se i dalje nastavljamo boriti.

Kažu: „Pravda je nekada spora ali uvijek dostižna!” Naime, obraćamo se javnosti u namjeri da će neko smoći snage da dostojanstveno i argumentovano kaže da li je izbor novih članova (delegata), a i predsjednika Opštinskog fudbalskog saveza Bijeljina ISPRAVAN i da li je, po STATUTU OFS bilo sve regularno!?

OFK ”ZENIT” BIJELJINA: “Mnogo je nepravilnosti u OFS Bijeljina – žalimo se do UEFA, CSA i Lozane,(foto,video)

Javno pozivamo nadležne, prije svega gospodina Radiku Marića – generalnog sekretara OFS Bijeljina, da se udostoji pa makar na bilo koji način odgovori na naš dopis još od 13.2.2024. godine i da se ne ponaša kao da mu je to privatna svojina na kojoj može da radi šta hoće. Pitamo se da li smo kao klub, kojeg je na svojoj konferenciji ponizio, kao i kompletnu ligu u kojoj se takmičimo,vzaslužili da nas omalovažava i da, iz njemu poznatih razloga, neće da odgovori na naš dopis, već drsko i sa dozom straha samo kaže usmeno,  „KO STE VI DA JA VAMA ODGOVARAM NA DOPISE?”, da bi nedugo zatim, odmah poslije nekoliko dana, odgovorio gradonačelniku na njegov dopis.

RADIKA MARIĆ: Odbacujem sve optužbe Gradonačelnika Bijeljine i savjetnika Petrovića – Skupština OFS Bijeljina LEGALNA (foto,video)

Gospodine Mariću, ne znam da li znate, ali vi ste u službi sportskih klubova, a ne gradonačelnika. Ako njega poštujete, klubove još više morate!

Podsjećamo da smo dopis pisali i gospodinu Vici Zeljkoviću, predsjedniku N/F saveza BiH i da nam je krajnje profesionalno odgovorio, ali vjerovatno misleci da ce se na tome sve ovo i završiti, jer se odgovor na naš dopis kosi sa ovim što se stvarno dešava u OFS.

ZATO VAS SVE PITAMO,JASNO I GLASNO:

KO JE KRIV ZA LAKRDIJU U OPŠTINSKOM FUDBALSKOM SAVEZU BIJELJINA?

UO OFK “ZENIT” Bijeljina

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак OFK “ZENIT” BIJELJINA: Lakrdija se nastavlja, a mi se i dalje nastavljamo boriti (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *