Neverne bebe na “BH Beer festu“ u BIJELJINI (foto)


U Bijeljini će se 30, juna, 01. i 02 jula 2023. godine održati ’’BH Beer fest’’, potvrdio je za Dešavanja u Bijeljini organizator Goran Bjelcanović.

BH Beer Fest je prvi i jedini festival piva u Bosni i Hercegovini, te svojim postojanjem, vrhunskom produkcijom i organizacijom doprinosi približavanju svjetskih i evropskih kulturnih dešavanja građanima Bijeljine i BiH.

„Festival muzike i piva, koji će u Bijeljini biti održan 30, juna, 01. i 02 jula 2023. godine donosi tri dana super zabave, dobre muzike i odličnog piva“, rekao je Bjelcanović.

Bjelcanović dalje navodi da će se program „BH Beer festa“ odvijati na dvije bine, main stage i DJ stage, a glavna bina duga je 40 metara, visoka 12 metara, sa kvalitetnim ozvučenjem, modernom rasvjetom i led ekranima.

Na Beer festu će u petak 30. juna pop rok grupa Neverne bebe, a u subotu 01. jula 2023. godine Darko Rundek.

Na Beer festu će u petak 30. juna 2023. godini nastupiti pop rok grupa Neverne bebe.

Neverne bebe, pop-rok grupa, ove godine obilježava značajan jubilej vrijedan poštovanja, 30 godina postojanja i rada.

-Tim povodom, ovaj skup izvanrednih muzičara najavljuje veliku koncertnu turneju, čiji smo mi dio, saopštio je Bjelcanović.

Organizator NH Berr festa naglašava da će to ujedno biti i promocija njihovog 8. studijskog albuma „Hodaj“ objavljenog krajem prošle godine u izdanju PGP RTS.

Od klupskog benda koji je branio rok kulturu u malim prostorijama, Neverne bebe stigli su do jednog najpopularnijeg sastava našeg podneblja ponosno držeći pravac kojim su i krenuli.

Njihov put je bio trnovit, a samo takav put pravi profesionalce!

U petak 30. juna 2023. godine nastupaju na Beer festu u Bijeljini.

Prepustite se emocijama ovih profesionalaca i uživajte u atmosferi o kojoj će svi pričati, kažu organizatori.

A u subotu na BH Beer festu 01. jula 2023. godine će nastupiti Darko Rundek, zagrebački muzičar, pjevač i gitarista u pratnji svog benda.

Rundek je svoju karijeru započeo još davne 70-te kao pjevač i gitarista u zagrebačkom bendu Haustor Bend i objavio je 4 albuma: Haustor, Treći svijet, Bolero, i Tajni grad nakon čega se bend raspao, te je Rundek započeo svoju solo karijeru.

U Parizu je boravio od 1991. godine gdje je radio muziku za pozorišta.

Rubdek 1997. godine izdaje svoj prvi solo album „Apokalipso“, pa drugi „U širokom svijetu“ i počinje rad na albumu „Ruke“ sa još nekoliko muzičara koji su počeli funkcionisati sa njim kao prava „ekipa“.

Kao što se i očekivalo počeli su puniti dvorane širom stare Jugoslavije.

Rundek sa svojom „ekipom“stiže u Bijeljinu na Beer fest da Vas uveseli, razniježi i razigra.

#beerfestival #beerfest #bijeljina #beerfestbijeljina #bhbeerfest

https://www.instagram.com/reel/Cr_CVp1x3jR/?igshid=NjZiM2M3MzIxNA==

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com





Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *