Restoran ⸲⸲Pet jezeraˮ u Bijeljini proslavio devet godina uspješnog rada! (foto)

Restoran ⸲⸲Pet jezeraˮ u Bijeljini proslavio devet godina uspješnog rada! (foto)


Restoran ⸲⸲Pet jezeraˮ u Bijeljini proslavio je devet godina uspješnog rada!

U dvorištu manastira Svete Petke 2015. godine počinje priča jednog kulturnog i šarenolikog ugostiteljskog objekta – restorana ⸲⸲Pet jezeraˮ.

Smješten u naselju po kom je i dobio ime, restoran ⸲⸲Pet jezeraˮ zahvaljujući laganim bojama veselja i ljubavi, odiše vedrinom i toplinom. Od samog početka uvijek su posjetioci radosno svraćali u njega, neki da probaju tradicionalne specijalitete, a neki da se prošetaju pored jezera i između krošnja drveća koji mame poglede.



Iako su slični, restoran ⸲⸲Pet jezeraˮ se u odnosu na ⸲⸲Globusˮ izdvaja po nešto drugačijoj ponudi u meniju. U ovom restoranu akcenat je na ribljim specijalitetima, različtim vrstama tjestenine, od paste u brojnim sosevima pa do raznolikih pica, i na jelima od mesa održavanim u drugačijim uslovima i pripremljanim na posebne načine. Za sve sladokusce tu su deserti poslije kojih se prsti poližu kako se u narodu voli reći.



Učtivost, gostoljubivost i kultura glavni su komentari za osoblje restorana ’’Pet jezera’’. Od hostese koja Vas sa osmijehom na vratima dočeka, preko konobara koji Vas ljubazno uslužuju tokom cijelog Vašeg boravka u restorana, pa sve do čuvara koji Vas pozdravom isprati na izlazu, svi Vam žele i više nego lijepu dobrodošlicu i raduju se da Vas ponovo vide.

Tokom 9 godina postojanja, restoran ⸲⸲Pet jezeraˮ postao je simbol odmora Bijeljinaca, naročito vikendom. U sunčanim i vedrim danima, nekada je prosto nemoguće pronaći slobodan sto te se gosti savjetuju da rezervišu unaprijed, pa makar i ako dolaze samo na piće.

Pored svečanih ručkova za par osoba, proslave poput krštenja, rođendana ili poslovni ručkovi takođe se organizuju u dvije sale (veća i manja) restorana ’’Pet jezera’’.

Za prijatnu i veselu atmosferu zaslužna je i uživo muzika, koju uglavnom čine bijeljinski tamburaši, a s vremena na vrijeme i lagana muzika na gitari, bend ili neki drugi lokalni muzičari.

Ukoliko niste posjetili naš restoran ’’Pet jezera’’, isti se toplo preporučuje jer cjelokupan ambijent na čelu sa izgledom restorana, uslugom i očaravajućom prirodom, neće ostaviti nikoga ravnodušnim.

Dešavanje u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак Restoran ⸲⸲Pet jezeraˮ u Bijeljini proslavio devet godina uspješnog rada! (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *