TRIFKOVIĆ, KMF ’’RADNIK: Danas u Mostaru bez dva bitna igrača

TRIFKOVIĆ, KMF ’’RADNIK: Danas u Mostaru bez dva bitna igrača


Trener Radnika Perica Trifković u najavi derbija 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u futsalu je istakao kako očekuje tešku utakmicu, kao i da će Radnik biti bez dvojice standardnih prvotimaca, članova udarne postave Semberaca.

– Očekuje nas sigurno jedna teška i zahtjevna utakmica sa višestrukim prvakom Bosne i Hercegovine, ali se nadam da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu i da ćemo i nakon nedjeljne utakmice ostati na prvom mjestu na tabeli Premijer lige, rekao je Perica Trifković, pa dodao:

– Treće kolo dolazi poslije pauze od tri sedmice u prvenstvu. Mogu reći da smo dobro radili. Pokušali smo podići ekipu na jedan viši fizički nivo i da budemo fizički potpuno spremni pred zahtjevne utakmice koje nas očekuju, u prvenstvu i u kupovima Bosne i Hercegovine i Republike Srpske. Što se tiče igračkog kadra, ekipi su se priključili i Danijel Ružičić i Cvijetin Pavić, ali oni nisu još fizički potpuno spremni za napore utakmice kakva nas očekuje u nedjelju i oni neće nastupiti na toj utakmici. 

Utakmica Mostar SG – Radnik igra se u nedjelju od 20 sati. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

Чланак TRIFKOVIĆ, KMF ’’RADNIK: Danas u Mostaru bez dva bitna igrača се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *