Sastanak povodom 13. izdanja “Dan fudbala Republike Srpske”

Sastanak povodom 13. izdanja “Dan fudbala Republike Srpske”


Zajednička sjednica Organizacionog odbora i stručnog žirija 13. izdanja “Dana fudbala Republike Srpske” u organizaciji Fudbalskog saveza i Sportskog žurnala održana je danas u prostorijama Saveza u Banjaluci.

Skup je otvorio predsjednik Vico Zeljković koji je poželio uspješan rad i izrazio zahvalnost članovima Organizacionog odbora i Žirija koji su izdvojili vreme da dođu i učestvuju u organizaciji fudbalske svetkovine koja je prvi put održana u januaru 2012. godine.

Imamo dovoljno iskustva, znanja i snage da na ponosan i dostojanstven način organizujemo još jednu fudbalsku epizodu koja je Banjaluku stavila u epicentar svih zbivanja. Taj dan, kad je Dan fudbala rušimo sve granice i barijere i u ambijentu ljubavi promovišemo ono najbolje, pojedince koji su obeležili godinu, ali i zaslužne ljude internacionalnim priznanjima. Verujemo da ćemo sve zamisli sprovesti u delo i poslati još jednu pozitivnu fudbalsku sliku u svet – rekao je Vico Zeljković, predsednik Fudbalskog saveza Republike Srpske i prvi čovjek fudbala u Bosni i Hercegovini.

Dragiša Ćorsović, predsednik Žirija je upoznao članove ovog tijela, ali i Organizacionog odbora s daljim koracima.

Na narednoj sjednici Žirija imaćemo imena potencijalnih kandaidata za priznanja i nagrade, a nemojte sumnje da će žiri, na čijem sam čelu ove godine umjesto uvaženog kolege i prijatelja Tome Marića, idejnog tvorca manifestacije, kvalitetno i odgovorno, kao uvijek do sada obaviti svoj zadatak. Pred nama je mnogo obaveza i zadataka – istakao je Ćorsović.

Zaključeno je da se i ove godine napravi novi iskorak u organizacionom smislu i da se obogati sadržaj manifestacije. Naredna sjednica Stručnog žirija biće održana u ponedjeljak, 26. februara u prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske u Banjaluci s početkom u 12 časova.

“Dan fudbala Republike Srpske”, 13. po redu, biće održan u četvrtak, 14. marta 2024. godine s početkom u 12 časova u Koncertnoj dvorani Banskog dvora u Banjaluci.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

Чланак Sastanak povodom 13. izdanja “Dan fudbala Republike Srpske” се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *