Redovna sjednica Narodne skupštine 6. marta

Redovna sjednica Narodne skupštine 6. marta


Redovna sjednica Narodne skupštine 6. marta

Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske odlučio je danas da osma redovna sjednica Narodne skupštine bude održana u srijedu, 6. marta, sa početkom u 10.00 časova.

Na predloženom dnevnom redu je 19 tačaka, između ostalog, Prijedlog Programa rada Narodne skupštine Republike Srpske za 2024. godinu, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Porodičnog zakona, po hitnom postupku, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o parničnom postupku, po hitnom postupku, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o vanparničnom postupku, po hitnom postupku i Prijedlog zakona o očuvanju kulturnog i istorijskog nasljeđa Svetog manastira Hilandar, prijedlog predsjednika Republike.

Pred poslanicima bi trebalo da se nađe i Nacrt zakona o samostalnim preduzetnicima, Nacrt zakona o pripajanju dijela grada Zvornik opštini Lopare i Prijedlog budžeta Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske za 2024. godinu.

Na predloženom dnevnom redu je i Izvještaj o poslovanju Investiciono-razvojne banke Republike Srpske Banjaluka i fondova za 2022. godinu sa Izvještajem nezavisnog spoljnog revizora, a preostale tačke možete pročitati ovdje.

Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske usvojio je i Odluku o prisustvu sjednicama Narodne skupštine i sjednicama odbora nevladinih organizacija, udruženja, sindikata i drugih subjekata u 2024. godini.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: rtrs.tv

Чланак Redovna sjednica Narodne skupštine 6. marta се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *