Jokić (SPS) podnio ostavku na mjesto direktora banjalučkog Gradskog groblja

Jokić (SPS) podnio ostavku na mjesto direktora banjalučkog Gradskog groblja


Kadar Socijalističke partije Srpske Ratko Jokić podnio je juče ostavku na mjesto vršioca dužnosti direktora JK a.d. Gradsko groblje Banja Luka zbog loše saradnje i nerazumijevanja od strane osnivača preduzeća, kojeg predstavlja gradonačelnik Banjaluke.

“Tačna je informacija da sam juče podnio ostavku i istu uputio Nadzornom odboru JK a.d. Gradsko groblje Banjaluka, a zbog nedostatka saradnje sa gradskim institucijama. Tokom obavljanja dužnosti direktora konstantno sam upozoravao na manjak kapaciteta i posebno naglašavao potrebu za proširenjima parcela u posjedu Gradskog groblja. Pored navedenog, napomenuću da gradska vlast nije imala ni razumijevanja za radnike preduzeća, koji rade u otežanim uslovima”, rekao nam je Jokić u telefonskom razgovoru.

Jokić je rekao da iako nije nailazio na razumijevanje nadležnih gradskih organa kada su u pitanju navedene inicijative, preduzeće ostavlja u dobrom stanju. Usljed odgovornog i domaćinskog rukovođenja, JK a.d. Gradsko groblje je izmirilo sve obaveze prema zaposlenima, ali i prema svim poslovnim bankama.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: glassrpske.com

Чланак Jokić (SPS) podnio ostavku na mjesto direktora banjalučkog Gradskog groblja се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *