MILOVANOVIĆ: Nijedan direktor, koji ne radi svoj posao u skladu sa zakonom i svojim ovlaštenjima, nema podršku SNSD, bez obzira da li on bio kadar iz SNSD ili ne (video)

MILOVANOVIĆ: Nijedan direktor, koji ne radi svoj posao u skladu sa zakonom i svojim ovlaštenjima, nema podršku SNSD, bez obzira da li on bio kadar iz SNSD ili ne (video)


Miroslav Milovanović, predsjednik GO SNSD Bijeljina, danas se osvrnuo na aktuelnosti vezane za JP “Vode” u Bijeljini.

MILOVANOVIĆ: Ukoliko nije rađeno po Zakonu, direktorica JP “Vode” da podnese ostavku u roku 48 sati

“Kao što znate, juče se po pitanju JP “Vode” oglasio i Gradonačelnik Bijeljine. Ja, kao predsjednik GO SNSD i neko koji je u nekom prethodnom periodu, indirektno bio uključen u sam proces imenovanja i direktorice i ostalih izvršnih direktora, mogu reći sljedeće: Kao prvo, nijedan direktor koji ne radi svoj posao u skladu sa zakonom i svojim ovlaštenjima nema podršku SNSD-a, bez obzira da li on bio kadar iz SNSD-a ili, u ovom slučaju, neko ko nije iz SNSD-a, ako je imao našu podršku za samo to postavljanje. Ako su tačni svi ovi navodi Gradonačelika, ja tražim da odmah, najkasnije u roku od 48 sati, direktorica podnese ostavku. JP “Vode” je pod kontrolom Skupštine Grada i mi to svi vrlo dobro znamo, jer Skupština Grada bira Nadzorni odbor, a Nadzorni odbor vrši izbor i proceduru izbora i vršilaca dužnosti, a i samog konkursnu proceduru izbora direktora i izvršnih direktora.

Ja od rukovodstva JP “Vode”, tražim da u nastaloj situaciji u pisanoj formi detaljno informiše predsjednika Skupštine Grada, a on će dalje postupati u skladu sa svojim ovlaštenjima. Ako su radili sve u skladu sa zakonom, ako su navodi Gradonačelnika neistiniti, oni nemaju nikakav razlog za brigu. U suprotnom, moraće se suočiti sa odgovornošću”, rekao je Milovanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак MILOVANOVIĆ: Nijedan direktor, koji ne radi svoj posao u skladu sa zakonom i svojim ovlaštenjima, nema podršku SNSD, bez obzira da li on bio kadar iz SNSD ili ne (video) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *