SMIRIJU SE STRASTI U OPOZICIJI: Jelena Trivić podržava Vukanovićevog kandidata u Trebinju

SMIRIJU SE STRASTI U OPOZICIJI: Jelena Trivić podržava Vukanovićevog kandidata u Trebinju


Iako su postojale tenzije na relaciji trebinjskih odbora dvije opozicione stranke, Narodnog fronta i Pokreta Za pravdu i red, “ratne sjekire” su, izgleda, ipak zakopane u najjužnijem gradu Srpske.

Prema riječima Saše Borjana, predsjednika Glavnog odbora Narodnog fronta Trebinje, stranka na čijem je čelu Jelena Trivić, podržaće Lazara Radana kao kandidata za gradonačelnika, a čiju kandidaturu je istakao pokret Nebojše Vukanovića.

– Što se tiče kandidata za gradonačelnika Trebinja, stav Narodnog fronta je da je ključno da u Trebinju izgubi kandidat SNSD-a, te će sa tom namjerom Narodni front podržati kandidaturu Lazara Radana kao kandidata opozicije za gradonačelnika Trebinja. Uostalom takav politički stav je iznijela i predsjednica Narodnog fronta u jednoj od svojih prethodnih objava, a nakon konsultacija sa nama iz Trebinja – rekao je Borjan za Moju Hercegovinu.

Podsjećamo, Trivićeva je nedavno i zvanično saopštila da će biti kandidat za gradonačelnika Banjaluke te pozvala Vukanovićev pokret da joj pruži podršku. Odgovor nije dobila, ali jeste prijedlog Vukanovića da zajednički kandidat opozicije u najvećem gradu Srpske bude PDP-ov Igor Crnadak.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак SMIRIJU SE STRASTI U OPOZICIJI: Jelena Trivić podržava Vukanovićevog kandidata u Trebinju се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *