GREBIĆ, SNSD: Glasali smo za kreditno zaduženje za sanaciju štete izazvane olujnim nevremenom – Potrebno je objaviti spisak lica koja su pretrpjela štetu (video)

GREBIĆ, SNSD: Glasali smo za kreditno zaduženje za sanaciju štete izazvane olujnim nevremenom – Potrebno je objaviti spisak lica koja su pretrpjela štetu (video)


Novi odbornik i šef Kluba odbornika SNSD u Skupštini Grada Bijeljina je Željko Grebić koji je na današnjoj 26. sjednici Skupštine Grada Bijeljina rekao je da su uradili kako su i juče najavili – glasali za kratkoročno kreditno zaduženje za sanaciju štete koja je nastala zbog olujnog nevremena u prošloj godini.

SG BIJELJINA: Novi odbornik SNSD, Željko Grebić, položio svečanu zakletvu (foto)

“Mi smo to, isključivo, uradili zbog dobrobiti građana i smatramo da je postojala mogućnost da se pronađu sredstva i u tekućem budžetu. Međutim, sam predlagač je to uradio u ovoj formi, tako da ćemo morati ići u kreditno zaduženje. Postajeće određena procedura dok se dođe do tih sredstava i kasnije ćemo rebalansom budžeta moći da upotrijebimo ta sredstva, tako da će to znatno produžiti samu isplatu štete našim sugrađanima, ali mi smo došli do zaključka da je bolje i tako da im se sanira ta šteta nego nikako”, rekao je Grebić i dodaje da bi lakša procedura bila da je isplata urađena preko redovnog budžeta za tekuću godinu.

“Postoje vremenski okvir u kojima se sve moglo obaviti za tekuću godinu. Takođe, tražili smo da se objavi spisak svih lica, kako fizičkih tako i pravnih, koja su pretrpjela navedenu štetu i visine naknade koju će dobiti za to – da se to objavi na sajtu Gradske uprave. Ne smatramo da je išta pogrešno urađeno ili da su bilo neke malverzacije, nego, jednostavno, da svi građani imaju uvid u to i da potencijalno, s obzirom da još nisu pristigla sredstva za isplatu, možda neko reaguje i dostavi dokumenta kako bi bio na spisku za isplatu odštete koja je nastala u julu prošle godine”, zaključio je Grebić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак GREBIĆ, SNSD: Glasali smo za kreditno zaduženje za sanaciju štete izazvane olujnim nevremenom – Potrebno je objaviti spisak lica koja su pretrpjela štetu (video) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *