Predstavljeni novi odbornici SNSD u Skupštini Grada Bijeljina – Novi šef Kluba odbornika Željko Grebić (foto, video)

Predstavljeni novi odbornici SNSD u Skupštini Grada Bijeljina – Novi šef Kluba odbornika Željko Grebić (foto, video)


GrO SNSD Bijeljina danas je održao konferenciju za medije kako bi predstavio nova tri odbornika SNSD koja će, nakon polaganja zakletve, biti u Skupštini Grada Bijeljina.

“Željko Grebić je jedan od tri nova odbornika i on će u narednom periodu voditi Klub odbornika SNSD u Skupštini Grada. Nakon što su odbornici, koji su ujedno i direktori javnih ustanova, ispoštovali odluku gradske organizacije o nemogućnosti obavljanja duplih funkcija i vratili odborničke mandate, tri nova odbornika iz SNSD-a će ući u Skupštinu Grada Bijeljina – Željko Grebić, diplomirani master drumskog saobraćaja, zaposlen u Autoputevima Republike Srpske, Slaviša Mastilo, diplomirani ekonomista, zaposlen u Fondu za dječiju zaštitu, Tatjana Perić, diplomirani menadžer zdravstvene zaštite i diplomirana medicinska sestra, zaposlena u Domu zdravlja Bijeljina. Željko Grebić i Slaviša Mastilo će već na sutrašnjoj sjednici položiti zakletvu, dok je Tatjana Perić u finalnoj proceduri dobijanja potvrde, to jeste sertifikata od strane CIK. Ta procedura će biti završena do kraja sedmice zato što je Stevan Trifković, kao republički inspektor, bio je i još uvijek je u sukobu interesa i odbio je svoj odbornički mandat”, rekao je sekretar GrO SNSD Bijeljina Bojan Savić.





Grebić je iskoristio priliku da kaže da će u narednom periodu pokušati da daju svoj maksimum i naprave određene iskorake.

“Nastupaćemo kao i do sada. Mi smo se skoro obratili javnosti i rekli da smo 93% upućenih predloga od strane Gradske uprave već usvojili u Skupštini Grada Bijeljine i tako ćemo nastaviti i u budućem periodu. Svaka inicijativa koja dođe u Skupštinu Grada Bijeljine, koja bude od opšteg interesa za naše građane, mi ćemo je podržati bez obzira ko bude predlagač. Na sutrašnjoj Skupštini Grada, jedna tačka Dnevnog reda je i  Prijedlog za kratkoročno zaduženje Gradske uprave, tj. podizanje kredita za sanaciju štete koja je nastala tokom olovinog nevremena u iznosu od 1,1 milion kovertibilnih maraka koje je predloženo od strane Odjeljenja za finansije, kao i Gradonačelnika. Mi ćemo ovo podržati kako bi se stanirala šteta našim građanima koja je nastala. Jedino što ćemo imati primjedbe… Ali ćemo svakako glasati “za” – da su se ta sredstva možda čak mogla obezbjediti iz tekućeg budžeta koji je nikada veći za ovu godinu”, istakao je Grebić.

Kako kaže, kada je u pitanju njegovo djelovanje, trudiće se da se bavi stvarima za koje je kompetentan.

“Neću puno govoriti o nekoj visokoj politici, pošto sam svjedok da se već dugi niz godina na našoj lokalnoj političkoj sceni konstantno pričaju neke velike priče, visoke teme za daleko veće instance nego što je sam Grad Bijeljina. Smatram da mi kao odbornici… u gradskoj Skupštini, koje su građani izabrali, treba da se bave lokalnim problemima, trebamo njima da budemo na usluzi svakodnevno i da rješavamo njihove male i svakodnevne probleme koji su vezani za njihovu ulicu, sokak, mjesnu zajednicu i sl…”, zaključio je Grebić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак Predstavljeni novi odbornici SNSD u Skupštini Grada Bijeljina – Novi šef Kluba odbornika Željko Grebić (foto, video) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *