Goran Ivković iz Bijeljine imenovan za Selektora ženske seniorske U21 reprezentacije BiH

Goran Ivković iz Bijeljine imenovan za Selektora ženske seniorske U21 reprezentacije BiH


Na sjednici Upravnog Odbora karate saveza Bosne i Hercegovine održanoj protekle sedmice u Sarajevu trener karate kluba “UNSU” iz Bijeljine Goran Ivković imenovan je za Selektora ženske seniorske U21 reprezentacije Bosne i Hercegovine. 
Ivković je na pomenuto mjesto imenovan na prijedlog Upravnog Odbora Regionalnog karate saveza Birča, Majevice, Semberije i Posavine (BMSiP) i karate saveza Republike Srpske, a radi kao trener je u karate klubu “UNSU”iz Bijeljine. 
-Ne mogu reći da nisam imao za cilj da jednog dana dobijem ovakvu priliku jer ista predstavlja krunu trenerskog rada, a pored toga predstavlja i veliki izazov. Počastvovan sam zaista,  privilegovan i zahvalan članovima UO KSBiH na ukazanom povjerenju i imenovanju. Zahvalnost takođe dugujem članovima Upravnih Odbora karate saveza BMSiP i Republike Srpske jer su me predložili i podržali, kaže Ivković.
-Ovo imenovanje smatram krunom mog dosadašnjeg trenerskog rada i bit će mi čast i privilegija predvoditi žensku Reprezentaciju jednog od najtrofejnijih sportskih saveza u zemlji. Naravno da će biti i velika obaveza da dam svoj maksimum i opravdam povjerenje koje mi je ukazano, zaključio je Ivković.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

Чланак Goran Ivković iz Bijeljine imenovan za Selektora ženske seniorske U21 reprezentacije BiH се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *