Kompanija Nešković spriječila dalje napajanje električnom energijom sa svog trafoa Eko vizitor centar ”Jezera”

Kompanija Nešković spriječila dalje napajanje električnom energijom sa svog trafoa Eko vizitor centar ”Jezera”


Eko-vizitor centar ”Jezera” je ostao bez napajanja električnom energijom!

-Ne zato što imamo dug prema elektrodistribuciji, naprotiv nemamo duga, već razlog je na žalost tragikomičan, kažu u Eko vizitor centru ”Jezera”.

-Eko vizitor centar ”Jezera” dobio je struju 2017. godine zahvaljujući podršci Misije OSCE u BiH i Gradskoj upravi Bijeljina i obzirom da se nalazimo na Pavlović putu najbliži trafo se nalazi na posjedu Nešković benzinske pumpe i Nešković grupe koja tu ima pržionicu kafe, pojašnjavaju iz  Eko vizitor centra ”Jezera”.

U Eko vizitor centru ”Jezera” kažu da im je kompanija Nešković te 2017. godine potpisala saglasnost da se njihovo brojilo postavi na trafo kompanije Nešković.

Iz Eko vizitor centra ”Jezera” navode da su im iz kompanije Nešković prije dvije sedmice jednostavno počupali osigurače koji im omogućavaju napajanje strujom te na taj način spriječili dalje napajanje električnom energijjom njihovog kampa.

-Iz Elektrodistribucije su nam rekli da su oni tu nemoćni, jer je trafo vlasništvo kompanije Nešković i vjerovatno ni ta potpisana saglasnost nema veze više ni sa čim. Kako god da okrenemo, nemamo više napajanje strujom, zaključili su iz  Eko vizitor centra ”Jezera”.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак Kompanija Nešković spriječila dalje napajanje električnom energijom sa svog trafoa Eko vizitor centar ”Jezera” се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *