TRB na ”Svjetskom odbrambenom sajmu 2024” u Saudijskoj Arabiji (foto)

TRB na ”Svjetskom odbrambenom sajmu 2024” u Saudijskoj Arabiji (foto)


SVJETSKA IZLOŽBA O ODBRANI – drugo izdanje Saudijskog sajma 4 – 8 februar 2024. godine

Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) se predstavlja i na prestižnom sajmu – Svjetskoj izložbi o odbrani – odnosno drugom izdanju Saudijskog sajma od 4 – 8 februara 2024. godine.

Svjetska odbrambena izložba 2024, koju je osnovala Generalna uprava Saudijske Arabije za vojnu industriju, predstaviće budućnost odbrane kroz tehnološki razvoj širom svijeta, a održava se u Rijadu.

Iz kompanije TRB su izjavili da ova sajamska manifestacija za TRB predstavlja odličan početak poslovne 2024. godine, uz napomenu da se kompanija TRB uspiješno predstavila prošle godine na prestežnim sajmovima naoružanja i vojne opreme u junu ’23 IDEF Istanbul, u septembru Partner 2023 Beograd, i na kraju u decembru na sajmu EDEX Kairo.

USPJEŠAN PRVI DAN SAJMA „PARTNER 2023“ ZA TRB: „VIHOR“ I „DESPOT“ U PRVOM PLANU (foto)

Putem eksponata, video materijala i kataloga biće prezentovan kompletan asortiman TRB-a na ovom sajmu – Svjetskoj izložbi o odbrani  u Rijadu.

Kompanija TRB će svakako na najbolji način prezentovati i Republiku Srpsku i BiH i sav potencijal za razvoj namjenske industrije koji ima.

ISTANBUL, BEOGRAD , KAIRO – TRB NA EDEX-u U FINIŠU POSLOVNE 2023.

Stotine odbrambenih firmi počelo je danas u Rijadu svoje predstavljanje prvog dana početka jednog od vodećih sajmova bezbjednosti i odbrane na Bliskom istoku.

Svjetski odbrambeni sajam održava se u glavnom gradu Saudijske Arabije po drugi put nakon njegovog debija 2022. godine, na kojem su predstavljene najnovije inovacije u sektoru odbrane.

TRB na prestižnom sajmu naoružanja EDEX u Kairu (foto)

Sajam odbrane trajaće pet dana i predstaviće preko 750 izlagača iz preko 65 zemalja, od kojih preko 23 prvi put nastupaju u Kraljevini, a među izlagačima se nalazi i kompanija TRB.

TRB na sajmu u Egiptu finalizovao dva važna ugovora

Između ostalog događaj se smatra platformom za saudijsku vladu da pokaže svoj potencijal stranim investitorima, dajući zauzvrat međunarodnim firmama priliku da istraže svoje mogućnosti u jednoj od najvećih rastućih ekonomija na svetu.

Kompanija TRB će svakako na najbolji način prezentovati i Republiku Srpsku i BiH i sav potencijal za razvoj namjenske industrije koji ima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак TRB na ”Svjetskom odbrambenom sajmu 2024” u Saudijskoj Arabiji (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *