Aleksandar Đurđević izabran u predsjedništvo SNSD RS

Aleksandar Đurđević izabran u predsjedništvo SNSD RS


Aleksandar Đurđević, predsjednik Skupštine grada Bijeljina i funkcioner SNSD Bijeljina izabran je u predsjedništvo SNSD.

SNSD je u Srpcu danas održao sjednicu Glavnog odbora SNSD na kojoj su izabrani potpredsjednici i generalni sekretar SNSD, te Presjedništvo i Politički i Društveno – ekonomski savjeti stranke. Takođe, na sjednici je razmatrana i aktuelna politička situacija u Srpskoj i BiH.

Na današnjoj sjednici Glavnog odbora SNSD jednoglasno je izabrano i novo Predsjedništvo stranke koje ima 45 članova, a među izabranim članovima predsjedništva je i Aleksandar Đurđević predsjednik Skuštine grada Bijeljina.

Đurđević je uputio iskrene čestitke svim kolegama koji su izabrani na stranačke funkcije i u organe stranke.

-Čast je i privilegija biti izabran za člana Predsjedništva SNSD. Zahvaljujem se predsjedniku Dodiku i članovima Glavnog odbora što su mi kao mladom čovjeku ukazali povjerenje i podršku, rekao je Đurđević.

-Naš zadatak ostaje da potrebe i zahtjeve građana pretočimo u politike, a da pri tome štitimo Republiku Srpsku na svakom koraku i da se borimo za što bolji položaj svih građana, zaključio je Đurđević uz poruku ’’Jedno je sigurno – nastavićemo da pobjeđujemo za našu Republiku Srpsku’’!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак Aleksandar Đurđević izabran u predsjedništvo SNSD RS се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *