Rotari Klub Bijeljina posetio Zvornik radi osnivanja novog Rotari Kluba (foto)

Rotari Klub Bijeljina posetio Zvornik radi osnivanja novog Rotari Kluba (foto)


Proteklog vikenda grad Zvornik je imao čast da ga posjete članovi Rotari klub-a Bijeljina.

Rotari klub Bijeljina postoji punih 21 godinu i okuplja obrazovane, časne i ugledne ljude, koji kroz međusobno druženje teže da daju svoj doprinos razvoju Bijeljine, što im polazi za rukom.

Razlog posete je osnivanje Rotari kluba u Zvorniku. Prenosimo Vam atmosferu i njihovo saopštenje: –

-Dana 01.02.2024. godine, višečlana delegacija našeg kluba, kao i članovi RAC Bijeljina, posjetila je grad Zvornik gdje je održan zvanični sastanak našeg kluba. Cilj ove posjete i sastanka bio je osnivanje novog Rotari kluba u Zvorniku. Sastanak je održan u maloj sali gradske kuće Zvornik.

Ovim putem želimo još jednom da se zahvalimo gradonačelniku Zvornika gospodinu Bojanu Ivanoviću koji je ustupio prostor, organizovao i prisustvovao ovom značajnom sastanku, kao i Zvorničanima koju su se odazvali pozivu za sastanak, gdje su uvidjeli vrijednosti Rotari zajednice i pokazali želju da se Rotari klub osnuje u njihovom gradu. Takođe, zahvaljujemo se i našem prijatelju Suadu Mahmiću iz RC Sarajevo koji je svojim prisustvom uveličao ovaj sastanak i podržao inicajativu za osnivanje novog Rotari kluba u našem Distriktu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: drinamedia.net

Чланак Rotari Klub Bijeljina posetio Zvornik radi osnivanja novog Rotari Kluba (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *