Škola fudbala “Soccer kids Bijeljina” organizuje drugi “Soccer kamp 2024.” (foto)

Škola fudbala “Soccer kids Bijeljina” organizuje drugi “Soccer kamp 2024.” (foto)


Škola fudbala “Soccer kids Bijeljina” organizuje drugi dječiji „Soccer Kamp 2024.“ koji se održava u periodu od 1. do 7. jula na olimpijskoj ljepotici Jahorini.
Kamp obuhvata sedmodnevne pripreme za djevojčice i dječake uzrasta od 6 do 15 godina. 
Sa polaznicima kampa radiće 4 profesionalna trenera: Biljana Petrović, Rajko Đorđić, koji posjeduju UEFA B licencu, Predrag Đurić, profesor fizičkog vaspitanja i Goran Jandrić, bivši profesionalni fudbaler. Pored trenera na kampu sa polaznicima  biće i doktor Bojan Kenjić, koji je zadužen za zdravlje djece i održavanje edukativnih predavanja. 
“Sa velikim zadovoljstvom želim da najavim drugi “Soccer kamp 2024.” koji naša škola organizuje i ovog ljeta na Jahorini. Prošlogodišnji kamp je pokazao da smo kao škola stasali i izrasli u jednu veliku organizaciju, koja ima znanje i kapacitete da organizuje jedan ovakav događaj.” – kaže Biljana Petrović, koordinator drugog “Soccer kampa 2024.”
Kada pričamo o kampu i prednostima koji on sa sobom nosi, nemoguće je a da se ne pomene jedna od glavnih, a to je razvoj timskog duha. Kamp za djecu ima višestruku korist, od tjelesnog razvoja i takmičarskog naboja, pa sve do pronalaženja talenata. Timski duh zauzima posebno mjesto, jer uči djecu zajedništvu, otvara im vrata svijeta u kojem sport i drugarstvo idu ruku pod ruku, te na taj način donosi drugarstva koja traju čitav život. 
“Ovogodišnji fudbalski kamp je zamišljen tako da okupi veći broj klubova, akademija i škola fudbala. Pored prisustva naših trenera, uključićemo i veći broj drugih trenera, skaute i sportske radnike. Naša vrata su otvorena za svu djecu koja žele pravilan, kvalitetan i stručan rad, ali pored toga i dobru zabavu koja će dati pozitivnu energiju na terenu. Treninzi će se održavati dva puta dnevno, a zakazane su i tri prijateljske utakmice. Organizovani izleti, obilazak znamenitosti grada Sarajeva, Vrela Bosne, planine Trebević, vožnja žičarom, druženje, posjeta adrenalin parku je sve ono što očekuje učesnike kampa.”- izjavila je Petrovićeva.
Petrovićeva još naglašava: “Tokom boravka na kampu djeca će imati korigovanu  ishranu, što je izuzetno važno, kako bi mladi fudbaleri naučili zdravo da se hrane, odnosno da unose kvalitetno “gorivo” u svoj organizam. Korištenje mobilnih telefona biće dozvoljeno samo za javljanje roditeljima u propisano vrijeme.” 
Trudimo se da naša ozbiljnost prema poslu bude svake godine što kvalitetnija, tako da ŠTA ČEKATE – SOCCER KAMP JE VIŠE OD SPORTA, VIDIMO SE!!!
Za sve dodatne informacije možete da kontaktirate koordinatora kampa:
Biljana Petrović  +387/65-680-740.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

Чланак Škola fudbala “Soccer kids Bijeljina” organizuje drugi “Soccer kamp 2024.” (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *