BIJELJINA: Zatvorena šesta po redu manifestacija “SVETOSAVSKI DANI” (foto)

BIJELJINA: Zatvorena šesta po redu manifestacija “SVETOSAVSKI DANI” (foto)


Večeras je publika u prepunoj sali Centra za kulturu uživala u nastupu učenika JU OŠ „Meša Selimović“ Janja, JU OŠ „Dvorovi“ Dvorovi“ i JU OŠ „Vuk Karadžić“ Bijeljina, koji su ujedno i zatvarili ovogodišnju šestu po redu manifestaciju „Svetosavske dane“ u organizaciji JU Centra za kulturu, nakon čega su uručene zahvalnice rukovodstvu škola- učesnicima manifestacije.

U okviru manifestacije nastupilo je preko 800 učenika iz dvanaest škola sa područja grada Bijeljine koji su se publici predstavili kroz recitacije, pozorišne komade, igru i pjesmu.



Ljepoti i dostojanstvu ovog događaja uveliko je doprinijela i publika, uglavnom učenici i omladina našeg grada koji su došli da bodre svoje dugove.



Posebnu zahvalnost za realizaciju manifestacije dugujemo, pored učenika, rukovodstvu škola i svim učiteljima i nastavnicima koji su pripremali i marljivo radili sa učenicima nastojeći da ožive djela našeg svetitelja, koja ujedno treba da nam budu podstrek da usadimo značajne vrijednosti našoj djeci ali i kompletnom društvu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак BIJELJINA: Zatvorena šesta po redu manifestacija “SVETOSAVSKI DANI” (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *