DANAS POTPISAO ZA RADNIK IZ BIJELJINE, a Milojević ga prije šest i po godina doveo u Zvezdu (foto)

DANAS POTPISAO ZA RADNIK IZ BIJELJINE, a Milojević ga prije šest i po godina doveo u Zvezdu (foto)


Damjan Gojkov (1998), novi je fudbaler Radnika iz Bijeljine. Gojkov igra u centralnom veznom redu i biće od velike pomoći Sembercima, obzirom da posjeduje domaće ali i internacionalno iskustvo.

Prije šest ipo godina Damjan Gojkov je predstavljen kao pojačanje Crvene zvezde i neko u koga su crveno-beli polagali velike nade. Gojkov je 2017. potpisao vjernost Zvezdi na četiri godine, ali je odma bio proslijeđen na pozajmnicu Bežaniji u Prvu ligu Srbije, iz koje se nije vraćao u ulicu Ljutice Bogdana, pišu Sportske Aktuelnosti.


Posljednja dva kluba u njegovoj karijeri bila su iz treće lige Španije (Real Linense i Toremolinos), a tokom karijere ovaj fudbaler rođen u Vrbasu 1998. godine nastupao je još za Kolubaru, Mladost GAT, Spartak, Bežaniju, Žarkovo, Vojvodinu i OFK Beograd. U Prvoj ligi Srbije odigrao je 84 meča, postigao je 11 golova, dok je u najjačem srpskom rangu na 60 mečeva tri puta se upisao u listu strijelaca, navode Sportske Aktuelnosti.


Podsjetimo, tokom zimske pauze Radnik su pojačali Dejan Živković (Stupčanica), Nebojša Gavrić (Zvijezda 09), Staša Baštić (Sloga Doboj), Luka Cucin (Kolubara), Andrija Janjić (Zvijezda 09).

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

Чланак DANAS POTPISAO ZA RADNIK IZ BIJELJINE, a Milojević ga prije šest i po godina doveo u Zvezdu (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *