IZGRADNJA BRZE CESTE BIJELJINA-SOKOLAC: Gradonačelnik Bijeljine pozvan u Palatu Republike – ide šef Kabineta (foto)

IZGRADNJA BRZE CESTE BIJELJINA-SOKOLAC: Gradonačelnik Bijeljine pozvan u Palatu Republike – ide šef Kabineta (foto)


Na adresu Grada Bijeljina pristigao je dopis i poziv za sastanak u vezi sa izgradnjom brze ceste Bijeljina-Sokolac.

-O ovom projektu se već odavno govori, ali do sada nisu pokretani konkretni koraci ka započinjanju ovog projekta. Činjenica da je brzi put Bijeljina – Sokolac projekat od strateškog interesa, ne samo za istočni dio već za cijelu Republiku Srpsku, Bosnu i Hercegovinu, ali i region. Izgradnja brzog puta na ovoj dionici označila bi bolju, kvalitetniju i savremeniju saobraćajnu povezanost sa našom Semberijom, ali i Srbijom, rekao je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Petrović kaže da je riječ o jednom od frekventnijih putnih pravaca u Republici Srpskoj, te bi izgradnja brzog puta bila od velikog značaja za dalji razvoj i unapređenje turizma u Srpskoj, nastavljajući dalje da bi realizacija ovog projekta omogućila brži protok ljudi i roba, nove investicije i nova radna mjesta.

-Sutrašnjem sastanku prisustvovaće moj šef  Kabineta Milan Lazarević, diplomirani saobraćajni inženjer, doktorant saobraćajnih nauka i ekspert iz oblasti saobraćajne infrastrukture. Mi nikada nećemo biti kočničari procesabod strane Grada, ko god bio pokretač ovog projekta moći će da računa da ćemo sve naše zakonske obaveze ispuniti i to bez pogovora, kaže Petrović.

-Hajde da se nadamo da sve ovo nije još jedna politička igra u nizu, šarena laža i zamazivanje očiju. Ispred Grada Bijeljina šaljemo najboljeg i najkompetentnijeg, ako se bude insistiralo isključivo na mom prisustvu to će značiti samo jedno, a to je da po sredi nije dobra i iskrena namjera za realizacijom ovog projekta već politički manifetluk u kojem nećemo učestvovati, zaključio je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Desavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак IZGRADNJA BRZE CESTE BIJELJINA-SOKOLAC: Gradonačelnik Bijeljine pozvan u Palatu Republike – ide šef Kabineta (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *