ZIMA OKOVALA CRNU GORU Džip vuče zavijani kamion, saobraćaj paralisan

ZIMA OKOVALA CRNU GORU Džip vuče zavijani kamion, saobraćaj paralisan


Snježna oluja već 48 sati pravi haos u susjednoj Crnoj Gori, a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak iz sela Konjuhe kod Andrijevice koji tjera suze na oči, a na kojem se vidi kako učenik prvog razreda „prti“ snijeg na putu do škole.

Kako se vidi, mališan pravi uski utabani put tako što se probija kroz snijeg koji mu je otprilike do koljena, a usput uspijeva i da se zabavlja, tako što pravi grudve.

– Učenik osnovne škole MK u selo Konjuhe kod Andrijevice, učenik 1. razreda prti snijeg na putu do škole – stoji u opisu snimka objavljenog na instagram profilu “podgoricki_vremeplov”.

 

Džip vuče kamion

Iako korisnici društvenih mreža svakodnevno dijele slike i snimke zimske idile u Crnoj Gori, postoje i oni koji djeluju zastrašujuće. Jedan od takvih primjera je upravo snimak koji je nastao na putu kod Berana prema Rožajama, a na kojem se vidi kako džip uz pomoć užeta za vuču, vuče kamion koji sve vrijeme proklizava, prenosi Blic.

 

Snijeg već dva dana pravi haos u Crnoj Gori

Podsjetimo, snijeg koji je napadao u susjednoj Crnoj Gori, napravio je kolaps u saobraćaju na dionici auto-puta “Princeza Ksenija” koji spaja Podgoricu i Kolašin.

Kolona snjegočistača je odmah izašla na lice mjesta kako bi što prije normalizovali saobraćaj.

– Snijeg tako pada da se ne vidi prst pred okom. Na svu sreću putare sneg nije iznenadio pa ćemo ubrzo proći kritičnu tački i stići do Podgorice – kazao je Prijepoljac Nenad Ristović za agenciju RINA.

Snijeg je, osim aut-puta pao i na višim tačkama na sjeveru Crne Gore, ali saobraćaj odvija bez većih problema. Najviši snježni pokrivač je trenutno na Žabljaku gdje je visine u pojedinim dijelovima i do pola metra.

Glavni putevi su za sada prohodni, a sva raspoloživa mehanizaciju na terenu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

Чланак ZIMA OKOVALA CRNU GORU Džip vuče zavijani kamion, saobraćaj paralisan се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *