Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ Bijeljina proslavio Aranđelovdan (foto)

Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ Bijeljina proslavio Aranđelovdan (foto)


Danas je JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ lomljenjem slavskog kolača i prigodnim programom, proslavio je svoju krsnu slavu Svetog Arhangela Mihaila, zaštitnika ustanove, zaposlenih i djece koja borave u vrtiću. Uz veliki broj zvanica, prijatelja, saradnika, zaposlenih i djece, slomili su krsni kolač, a nakon toga, gosti su imali priliku da uživaju u lijepoj priredbi koju su pripremili najmlađi sa svojim vaspitačima.

„Drago nam je da na lijep i prigodan način i ove godine obilježimo našu krsnu slavu – Aranđelovdan. U prethodnom periodu imali smo odlične rezultate i izuzetno smo zadovoljni. Proširili smo kapacitete vrtića, a radimo i na daljem širenju. Ove godine smo otvorili dva nova objekta vrtića u gradu što znači da na teritoriji Grada imamo pet, a uključujuči i prigradska naselja – osam objekata vrtića koji obuhvata 850 djece. Moram da istaknem da su i roditelji zadovoljni našim radom, a odlična saradnja sa Gradskom upravom, Skupštinom Grada i Eparhijom zvroničko-tuzlanskom je doprinijela širenju kapaciteta. Naša je želja da nastavimo i dalje u ovom pravcu, da na najbolji način predstavimo Grad Bijeljina – u pozitivnom svjetlu“, rekao je direktor vrtića „Čika Jova Zmaj“ Slaviša Vujanović.



Dvadesettreću godinu zaredom, kum slave je direktor Centra za socijalni rad Bijeljina Milorad Sofrenić kome je izuzetna čast zbog dugogodišnje tradicije kumovanja.

„Želim da čestitam slavu svima koji je danas slave. Ovo je 23. godina kako moja supruga i ja kumujemo ovoj ustanovi i to je velika čast, zadovoljstvo i obaveza kumovati ovakvoj ustanovi. Bili smo svjedoci 23 godine rasta i razvoja ove ustanove u svakom pogledu – organizacionom, proširenju kapaciteta, kadrovskom… onima kojima prave prve korake u obrazovanju i vaspitanju, odnosno djeci. Ovo je temelj na koji se sve kasnije nadograđuje u školi i dalje“, istakao je Sofrenić.

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina, Aleksandar Đurđević, istakao je da je bijeljinski vrtić „Čika Jova Zmaj“ jedna od najozbiljnijih ustanova ovog karaktera u Republici Srpskoj.

„Veliko je zadovoljstvo biti na slavi dječijeg vrtića „Čika Jova Zmaj“ koji je jedna od najozbiljnijih ustanova ovog karaktera u Republici Srpskoj. Kao predstavnik Skupštine Grada Bijeljina, odnosno osnivača ove institucije, izuzetno sam ponosan na sve ono što i rukovodstvo vrtića i zaposleni u vrtiću rade. Skupština se trudi da se djeca u javnom i privatnom vrtiću izjednače i da imaju ista prava, da je cijena koštanja ista ili identična. To su neki pravci u kojima trebamo djelovati. Svakako da je podrška od prvog dana mog mandata bila prisutna i sigurno da ćemo tako i nastaviti“, zaključio je Đurđević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ Bijeljina proslavio Aranđelovdan (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *