Četvrtu godinu zaredom, bijeljinski „Humani Deda Mraz“ prikuplja paketiće za socijalno ugrožene mališane (foto)

Četvrtu godinu zaredom, bijeljinski „Humani Deda Mraz“ prikuplja paketiće za socijalno ugrožene mališane (foto)


Četvrtu godinu zaredom, bijeljinski Humani Deda Mraz kreće u prikupljanje paketića. Ove godine, prikupljanje paketića počinje malo ranije, jer je potrebno prikupiti preko 700 paketića za mališane koji su socijalno ugroženi. 

„Humanitarnu Akciju „HUMANI DEDA MRAZ“ krećemo ranije, jer je potrebno skupiti preko 700 paketića, pa je Deda Mraz odlučio da se probudi i krene u akciju… Deda je odlučio da posjeti mnoga udruženja i mnoge mališane iz sljedećih grupa: (Djecu sa samohranim majama, djecu sa invaliditetom, djecu sa poteškoćama u razvoju, djecu koja su socijalno ugrožena….)“, rekao je Deda Mraz.

Processed with VSCO with a4 preset

Da se prisjetimo prošlih godina:
Humani Deda Mraz 2021 (3.500KM)-327 podjeljenih paketića
Humani Deda Mraz 2022 (5.613KM)-508 podjeljenih paketića
Humani Deda Mraz 2023 (16.475KM)-659 podjeljenih paketića

„Deda Mraz moli sve dobre ljude da ko može podrži ovu tradicionalnu divnu akciju… Do sada smo uvijek uspjeli i znam da hoćemo opet, jer imamo jaku armiju dobrih ljudi koji podržavaju rad Humanitarnog udruženje „Humani Čovjek“. Kako se sve možete uključiti: možete kupiti slatkise i dostaviti mi ili možete dati novac na ruke ili uplatiti na račun Udruženja“, objasnio je Deda.

ŽIRO RAČUN
5550000063045071
DEVIZNI RAČUN
BA395550000063045362
SWIFT: NOBIBA22
Nova Banka
H.U. HUMANI ČOVJEK
VELIKA OBARSKA, OGORELICA 71
BIJELJINA

Processed with VSCO with a4 preset

DEDA MRAZ VAS MOLI DA ŠIRITE PRICU – NE DOZVOLIMO DA MALENI ISPAŠTAJU, JER VOLIMO NJIHOVU SRECU DOK OTVARAJU PAKETIĆE I UŽIVAJU U SLATKIŠIMA!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

Чланак Četvrtu godinu zaredom, bijeljinski „Humani Deda Mraz“ prikuplja paketiće za socijalno ugrožene mališane (foto) се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *