KIŠA GOLOVA U BIJELJINI! Radnik nadomak jesenje titule u Republici Srpskoj

KIŠA GOLOVA U BIJELJINI! Radnik nadomak jesenje titule u Republici Srpskoj


Fudbaleri Radnika odgovorili su najubjedljivijom pobjedom ove sezone na ambicije Laktaša da se domognu jesenjeg lovora u šampionatu Republike Srpske.

Poslije minimalnog trijumfa Laktašana u subotu i noćenja na vrhu tabele, ekipa iz Bijeljine je ugostila Romaniju i sa čak šest komada u mreži je ispratila na Pale.

RADNIK – ROMANIJA 6:0 (2:0)

Sada je Sembercima dovoljan i remi u posljednjem kolu na gostovanju Rudar Prijedoru da se okite titulom jesenjeg šampiona, bez obzira šta urade izabranici Miljana Bajića u Trebinju protiv Leotara.

Već u petom minutu domaćin je poveo autogolom nekog od gostujućih igrača nakon što je nespretno reagovao na centaršut Marka Perišića, da bi u samom finišu Uglješa Stevanović povisio na 2:0 prije samog odlaska na odmor.

Početkom nastavka uslijedila je kanonada golova za samo šest minuta!

Ognjen Ristanović je u 51. minutu pogodio za 3:0 Radnika, dva minuta kasnije za „poker“ lopti u mreži Paljana pobrinuo se Perišić, da bi u 57. minutu Brazilac Natan Kruz kompletirao „petardu“ na bijeljinskom Gradskom stadionu.

Do kraja su učenici Velibora Đurića uspjeli u samom finišu da postignu i šesti pogodak preko Milorada Albijanića i „ovjere“ najubjedljiviju pobjedu ove jeseni.

Ranije danas, Modriča je „isčupala“ bod u Omarskoj nakon što je Stefan Pljevljčić pogodio domaću mrežu za 2:2 (2:1). Prethodno je Omarska dva puta vodila pogocima Ognjena Jaćimovića, a prvi gol za „uljare“ postigao je Sergej Manojlović.

Prva liga RS, 16. kolo

Omarska – Modriča 2:2 (2:1)
/Jaćimović 19, 45 – Manojlović 29, Pljevaljčić 90/

Radnik – Romanija 6:0 (2:0)
/Perišić 5, 55, Stevanović 45, Ristanović 51, Kruz 57, Albijanić 89/

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: mondo.ba

Чланак KIŠA GOLOVA U BIJELJINI! Radnik nadomak jesenje titule u Republici Srpskoj се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *