ĐURIĆ, FK “RADNIK“: Pobjeda protiv Romanije potvrđuje liderstvo

ĐURIĆ, FK “RADNIK“: Pobjeda protiv Romanije potvrđuje liderstvo


Pretposlednju utakmicu 16. kola Prve lige Republike Srpske, fudbaleri Radnika odigraće pred svojim navijačima u nedelju protiv paljanske Romanije. Bijeljinci u ovaj susret ulaze u ulozi favorita ali će to morati potvrditi na “zelenom tepihu“. Radnik ima dobu priliku trijumfom ostati na čelnoj poziciji, kako bi u finiš prvenstva ušao mirnije, jer ih u poslednjem kolu u derbiju u Prijedoru dočekuje Rudar.
– U utakmicu protiv Romanije ulazimo u svojstvu favorita, ali očekujem od svojih igrača da odigramo taktički disciplinovano i odgovorno na svakom dijelu terena. Svi znamo šta nam ovo utakmica znači i šta donosi, tako da ulazimo maksimalno ozbiljno i odgovorno i vjerujem da ćemo ostvariti novu pobjedu. Ovom prilikom pozvao bih sve simpatizere i navijače Radnika da dođu danas na Gradski stadion i da nam daju podršku kao i do sada – rekao je trener Radnika Velibor Đurić.
Radnik će u susretu protiv Romanije biti lišen usluga nedovoljno oporavljenog Dragana Došle, te požutjelog Mihajla Amidžića.
– Još uvijek smo bez Dragana Došle koji je već duži vremenski period van terena, a ono što je ohrabrujuće, Došlo je počeo sa laganim treninzima, individualnim radom, ali još nije spreman za veće napore. U ovoj utakmici ne mogu računati na Mihajla Amidžića koji odrađuje suspenziju od tri žuta kartona, ostali su u punom trenažnom procesu i spremni dočekuju utakmicu sa Romanijom – kaže Đurić.
Utakmica između Radnika i Romanije igra se danas na Gradskom stadionu sa početkom u 17.00 časova. Pravdu će dijeliti Nemanja Pilipović iz Prijedora.
Dešavanja u Bijeljini
Sportske Aktuelnosti

Чланак ĐURIĆ, FK “RADNIK“: Pobjeda protiv Romanije potvrđuje liderstvo се појављује прво на Dešavanja u Bijeljini.



Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *